עגבניות אפויות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עגבניות אפויות

עגבניות אפויות

עגבניות צלויות ומתובלות, הגיעה העת להתוודות אני חולת עגבניות כל הצורות כל הסוגים עגבניות שרי קונות אותי בשנייה, ארוחה אצלי לא מושלמת בלי איזה סלט עגבניות. הצלחתי למצוא עגבניות תמר בזמן האחרון קשה למצוא אותן אז בשבילי זה היה אוצר מדהים.
תבלינים, עשבי תיבול ויאללה לתנור 15 דקות ויש לי עגבניות בטעם נפלא, שנוטפות מיץ עסיסי וטעים. כל כך פשוט וכל כך טעים.

זמן הכנה: 20 דקות

מרכיבים:

10 עגבניות תמר חצויות
מעט רוזמרין
מלח גס

הכנות:

1. לחצות את העגבניות לחצי לסדר בתבנית להזליף שמן זית, לפזר מלח גס ורוזמרין.

2. לאפות על 150 מעלות כ 5 שעות.

12.4.2010

רגע של קסם!

הרגע שכל אמא מייחלת לו הגיע לפני כמה ימים. משפט כל כך פשוט (ואולי לא ?) שגרם ללב שלי לקפוץ ולעיניים לדמוע. האפרוח הקטן התחיל לדבר והרבה ופתאום שמעתי “אמא אובתך” (אמא אני אוהב אותך) ולא פעם אחת אלא הרבה פעמים, זרועות קטנות נכרכות סביב הצוואר שלי “אמא אובתך”  נמסתי זה חדר לי ישר אל הלב. זה שווה הכל .

15059 צפיות 9 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עגבניות אפויות עגבניות אפויות

גולשים מכינים וממליצים:

שם : מ-ע-ו-ל-ה !!!!!

שם : הכנתי עם פסטו ויצא אש! תודה לך

27
תגובות

  הרשם  
עדכן
פנינה

היי ניקי
בתור מישהי שרואה בך מנטורית להצלחה ולמחמאות שמקבלת, סומכת על דעתך לגמרי ולכן מבקשת להתייעץ האם נראה לך שאפשר לעשות הנ”ל בסיר או תנור טיגון איירפריי (ייבוש וטיגון באוויר חם)
קניתי תנור טיגון כי העדפתי את הנפח לעומת הסיר וגם האפשרות שהשימוש בתבניות מחוררות וצלייה….
אשמח לעצתך וחוות דעתך

חנה

שלום ניקי, תודה על המתכונים המעולים! חייב 5 שעות בתנור?

דסי

שוב אני.
שכחתי לשאול מה אפשר במקום רוזמרין?
יש לי נענע, פטרוזליה, כוסברה, סלרי.
שוב תודה רבה מאוד
מכינה מהמתכונים שלך המון ומאוד מרוצה.

דסי

ערב טוב. אפשר לעשות מיזה ממרח עגבניות?
אם לא. אז להעביר לצנצנת ולזלוף שמן זית שיכסה?

תודה רבה רבה

סימי

לא כ”כ הבנתי את ההוראות. בקטע שלפני המרשם, את כותבת:
תבלינים, עשבי תיבול ויאללה לתנור 15 דקות ויש לי עגבניות בטעם נפלא, שנוטפות מיץ עסיסי וטעים. כל כך פשוט וכל כך טעים.
ובהוראות:
2. לאפות על 150 מעלות כ 5 שעות
אז כמה זמן – 5 שעות או 1/4 שעה?

עדן

אפשרי פטרוזליה רגילה?

דבורה

שלום ניתן להכין מראש להכניס למקרר ולחמם שוב לפני ההגשה?