יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

מתכוני ירקות - צמחוני מתכונים טבעוניים מתכונים לשמירת המשקל מתכונים לתשעה באב תוספות

עגבניות אפויות

23 יוני 2012
(Visited 4,930 times, 1 visits today)
עגבניות אפויות

עגבניות אפויות

עגבניות צלויות ומתובלות, הגיעה העת להתוודות אני חולת עגבניות כל הצורות כל הסוגים עגבניות שרי קונות אותי בשנייה, ארוחה אצלי לא מושלמת בלי איזה סלט עגבניות. הצלחתי למצוא עגבניות תמר בזמן האחרון קשה למצוא אותן אז בשבילי זה היה אוצר מדהים.
תבלינים, עשבי תיבול ויאללה לתנור 15 דקות ויש לי עגבניות בטעם נפלא, שנוטפות מיץ עסיסי וטעים. כל כך פשוט וכל כך טעים.

זמן הכנה: 20 דקות

מרכיבים:

10 עגבניות תמר חצויות
מעט רוזמרין
מלח גס

אולי תאהב גם את...♥

  • מרק אפונה

    קסם של מרק כמה פשוט כמה טעים והבונוס במרק הזה שאפשר להכין אותו יום קודם והוא רק משתבח בטעמו.
    איך שהתחילו הטיפות הראשונות של הגשם דיגדג לי בקצוות האצבעות להכין מרק אפונה זכרתי שיש לי אפונה יבשה במזווה משם זה כבר היה קלי קלות להכין את המרק, ללא השרייה של האפונה והכל נכנס לסיר אחד,
    5 דקות הכנה ו 30 דקות בישול ויש לי יאמי של מרק אפונה.
    תשמעו קוריוז בזמן בישול המרק דלת הבית נפתחת בפתאומיות בלי לדפוק השכן נכנס בריצה למטבח ואומר
    "אני חייב לצלם את המרק שאת מכינה לחבר שלי" מצלם ויוצא.
    כן נשארתי בשוק למספר רגעים אפילו לא הספקתי לומר כלום.

    3 מנות

  • טבעות בצל פריכות ונחטפות!

    הכי קריספי שיש! תנו ביס ואתם תשמעו את הפיצוצים בתוך הפה. ואוו איזה מתכון יאמי אזהרה קטנה לא חייבים להכין כי זה טעים בטירוף על גבול הממכר.
    רועי שלי שמשרת אי שם בדרום (דואגת דואגת) מבקש כבר המון זמן טבעות בצל ולקחתי את הפרוייקט הזה על עצמי, הייתי נחושה שבפעם הבאה שרועי חוזר הבייתה מהצבא הוא יקבל טבעות בצל קריספיות זהובות.
    זה לא מסובך ואני מבטיחה שיותר לא תיקנו ברגע שתתחילו להכין.
    לא אוהבים בצל תטעמו אתם עומדים להתאהב זה מתכון אליפות! מה שהכי כיף זה הקראנצ'יות, ברגע שנתתי את ביס הראשון התחלתי להתלהב לא האמנתי איזה קריספי יצא לי.
    עשיתי לכם סרטון שיהיה הכי קל לא לשכוח את הרטבים, אלף האיים, קטשופ, טחינה…. חיים טובים וטעימים 🙂

    3 – 4 מנות

  • טוסט עם ביצת עין פיצוץ! ממכר ומלא טעמים

    אני אומרת מראש אל תכינו כי אתם לא תפסיקו להכין זה טעים ברמות! עכשיו אחרי שכתבתי את זה אני מתחילה.
    מה ההתלהבות כולה טוסט עם ביצת עין מה כבר עשיתי מזה ? אני רוצה לומר לכם שהטוסט הזה מדהים!
    זה לא סתם טוסט עם ביצת עין יש פה תוספות שגורמות לחך לשיר מרוב שזה טעים. אני מתחילה עם בצל מטוגן ושום, יש גם פרוסות עגבניה וגבינה צהובה שנמסה לה לאיטה וכמובן מוצרלה שנמתחת בכיף, בפנים מסתתרת ביצת עין וכמובן עלי חסה והשילוב של כל אלה ביחד ואוו כמה טעים.
    לשדרג את ארוחת הערב לפנק את המשפחה לתת ביס ולמהר להכין עוד לפני שיגמר.
    אין כאן משהו מיוחד מצרכים שיש לכל אחד בבית שנותנים ביחד טוסט פיצוץ! ממכר ומלא טעמים.
    אתם בטח חושבים שזה לוקח זמן להכין נכון ?  ברור שלא 5 דקות והטוסטים הראשונים מוכנים.
    עכשיו תחזרו להתחלה ותזכרו שאמרתי לכם אל תכינו.

    5 טוסטים

  • בורקס תפוחי אדמה מבצק מדהים!

    מה מכינים מקמח שמן ומים ? בצק מדהים חבל על הזמן ללא שמרים ללא התפחה ללא קירור ובלי לעבוד קשה כי בכל זאת בצק על בסיס שמן ועדיין נוח לעבודה.
    הכנתי את אחד המילויים שאני אוהבת תפוחי אדמה בצל ופטריות, יופי של מנה ראשונה לכל ארוחה או תוספת טובה ואם בא לכם לשדרג את ארוחת הצהריים לכו על זה בכיף.
    עד שלא תכינו לא תאמינו כמה הבצק הזה נוח ולא אמרתי מילה כמה שהוא טעים וכמובן פרווה וללא צורך בתחליפים.
    אני קוראת לבצק הזה בצק שק"ם (שמן קמח ומים) נסו ותתאהבו בצק מעולה.

    2- 3 רולדות (עדיף 2 לגודל טוב)

הכנות:

1. לחצות את העגבניות לחצי לסדר בתבנית להזליף שמן זית, לפזר מלח גס ורוזמרין.

2. לאפות על 150 מעלות כ 5 שעות.

12.4.2010

רגע של קסם!

הרגע שכל אמא מייחלת לו הגיע לפני כמה ימים. משפט כל כך פשוט (ואולי לא ?) שגרם ללב שלי לקפוץ ולעיניים לדמוע. האפרוח הקטן התחיל לדבר והרבה ופתאום שמעתי "אמא אובתך" (אמא אני אוהב אותך) ולא פעם אחת אלא הרבה פעמים, זרועות קטנות נכרכות סביב הצוואר שלי "אמא אובתך"  נמסתי זה חדר לי ישר אל הלב. זה שווה הכל .

עגבניות אפויות עגבניות אפויות

גולשים מכינים וממליצים:

שם : מ-ע-ו-ל-ה !!!!!

שם : הכנתי עם פסטו ויצא אש! תודה לך

הרשם
עדכן
27 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

היי ניקי
בתור מישהי שרואה בך מנטורית להצלחה ולמחמאות שמקבלת, סומכת על דעתך לגמרי ולכן מבקשת להתייעץ האם נראה לך שאפשר לעשות הנ"ל בסיר או תנור טיגון איירפריי (ייבוש וטיגון באוויר חם)
קניתי תנור טיגון כי העדפתי את הנפח לעומת הסיר וגם האפשרות שהשימוש בתבניות מחוררות וצלייה….
אשמח לעצתך וחוות דעתך

שלום ניקי, תודה על המתכונים המעולים! חייב 5 שעות בתנור?

שוב אני.
שכחתי לשאול מה אפשר במקום רוזמרין?
יש לי נענע, פטרוזליה, כוסברה, סלרי.
שוב תודה רבה מאוד
מכינה מהמתכונים שלך המון ומאוד מרוצה.

ערב טוב. אפשר לעשות מיזה ממרח עגבניות?
אם לא. אז להעביר לצנצנת ולזלוף שמן זית שיכסה?

תודה רבה רבה

לא כ"כ הבנתי את ההוראות. בקטע שלפני המרשם, את כותבת:
תבלינים, עשבי תיבול ויאללה לתנור 15 דקות ויש לי עגבניות בטעם נפלא, שנוטפות מיץ עסיסי וטעים. כל כך פשוט וכל כך טעים.
ובהוראות:
2. לאפות על 150 מעלות כ 5 שעות
אז כמה זמן – 5 שעות או 1/4 שעה?

אפשרי פטרוזליה רגילה?

שלום ניתן להכין מראש להכניס למקרר ולחמם שוב לפני ההגשה?