כרובית בטחינה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
כרובית בטחינה

כרובית בטחינה

כרובית בטחינה, המילים כאן מיותרות זה אחד הדברים הכי טעימים שיש, אכלתי את זה פעם במסעדה וזה טעים טעים ברמות! אני יכולה לאכול רק מזה ושום דבר אחר גם מי שלא אוהב כרובית תנסו אתם תתאהבו ♥ יש כאן שני מרכיבים כרובית וטחינה פשוט פשוט ו…

מרכיבים:

כרובית מפורקת לפרחים
פלפל שחור גרוס
מלח

טחינה ביתית

הכנות:

1. לחלוט את פרחי הכרובית כמה דקות ולסנן.

2. לטגן בשמן עמוק למחצה את הפרחים מכל הכיוונים עד הזהבה ולהוציא לנייר סופג.

3. לתבל במלח,פלפל ולהזליף את הטחינה על הכרובית

לקחת ביסים קטנים ולהתענג…

הערות:
לא לוותר על הטיגון, אם למישהו יש בעיה עם הטיגון עדיף שיעשה מתכון אחר

16459 צפיות 23 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

41
תגובות

  הרשם  
עדכן
Kobi

מגניב

אנינימי

היי איך אפשר להכין את המנה כמה שעות מראש? האם לטגן את הכרובית ולחמם לפני ההגשה בתנור?

שרה

ניקי יקרה ,
כמה פשוט , ככה מעולה !
אני מתה על כרובית … ולמרות שיש לי בעיה עם טיגון עשית לי חשק …
אני רצה להכין 🙂
תודה!

אביטל

אוכלים את זה חם? זה טוב גם אחרי יום במקרר?

שם

הי ניקי,
אפשר גם בלי טיגון, יוצא מעולה ולא פחות טעים,
אני נוהגת לשים במיקרוגל (את הפרחים) ל – 10 דקות, אח”כ מניחה על תבנית מרופדת בנייר אפייה, מרססת את הפרחים בספריי שמן (המצאת העשור), מפזרת מלח ואופה בתנור חם מאוד או גריל
חג שמח וטעים.

שם

אפשר גם עם כרובית של סנפרוסט?

שם

היי ניקי,
צריך לטבול קודם בביצה?