כרובית בטחינה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
כרובית בטחינה

כרובית בטחינה

כרובית בטחינה, המילים כאן מיותרות זה אחד הדברים הכי טעימים שיש, אכלתי את זה פעם במסעדה וזה טעים טעים ברמות! אני יכולה לאכול רק מזה ושום דבר אחר גם מי שלא אוהב כרובית תנסו אתם תתאהבו ♥ יש כאן שני מרכיבים כרובית וטחינה פשוט פשוט ו…

מרכיבים:

כרובית מפורקת לפרחים
פלפל שחור גרוס
מלח

טחינה ביתית

הכנות:

1. לחלוט את פרחי הכרובית כמה דקות ולסנן.

2. לטגן בשמן עמוק למחצה את הפרחים מכל הכיוונים עד הזהבה ולהוציא לנייר סופג.

3. לתבל במלח,פלפל ולהזליף את הטחינה על הכרובית

לקחת ביסים קטנים ולהתענג…

הערות:
לא לוותר על הטיגון, אם למישהו יש בעיה עם הטיגון עדיף שיעשה מתכון אחר

20770 צפיות 18 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

41
תגובות

  הרשם  
עדכן
moranofrat

הי ניקי, חדשה כאן….מאתמול וכבר מאוהבת…
שאלה טכנית- מאוד מצא חן בעיני הרעיון של מחברת המתכונים ובשצף קצף ליקטתי כל מיני מתכונים מהאתר אך הפלא ופלא כשנכנסתי למחברת לא הוצגו בה כל המתכונים… (-; עשיתי עכשיו ניסיון כדי להבין מה קורה וגיליתי שכאשר אני מוסיפה מתכון חדש הוא בעצם דורס מתכון אחר וכך מפספסים אחד לטובת מתכון חדש…
מה עושים???

מורן

mazal peretz

פשוט וטעים

דקלה

הצעה את הכרובית אפשר לחלוט שלמה אז להוציאה לפרק לפרחים למרוח מעט שמן זית ולגריל… בתנור כשמשחימה לפזר מעט טחינה ויוצא חלומי… וקצת יותר דיאטטי..

טליה

מתכון מעולה!!!
אני מפזרת מעל גם קצת סומק, מוסיף צבע יפה בהגשה ועוד קצת טעם לימוני.

אלינור אורן

הי ניקי בוקר טוב.
מה הכוונה ב”לחלוט”?

אירית

היי ניקי אני מכינה עכשיו לאירוע מחר כמה טחינה מוסיפים קופסה שלמה ?

מירב

היי ניקי יש לך אתר מגניב מתכונים מנצחים
שאלה, צריך לתבל את הטחינה או ישר מהקופסא?
תודה מירב