מרק תירס מהיר
15 דקות והמרק הזה מוכן יכול להיות יותר טוב מזה ? המרק הזה מדהים ומה שיפה כאן שהוא כל כך פשוט והוא יוצא מאוד טעים עשיר וסמיך כל ביס מלא טעמים. לא תפסיקו להכין אותו הוא פשוט מרק מעולה.
4 מנות
מרכיבים:
קופסת תירס 550 ג'
(משקל נטו 335 ג')
בצל גדול
2 גזרים
מים
כף גדושה קורנפלור
כף מלאה א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך)
הכנות:
1. להעביר את התירס למעבד מזון, את הקופסא הריקה למלא עד המחצית במים רותחים להוסיף את הקורנפלור לערבב עד שהקורנפלור נמס לגמרי להוסיף למעבד מזון (שם התירס ממתין זוכרים ?) לטחון טחינה גסה כלומר בפולסים שישארו חתיכות קטנות.
2. לחתוך את הבצל לקוביות קטנות, לגרד את הגזר, לחמם סיר עם שלוש כפות שמן להוסיף את הירקות לטגן כשתי דקות תוך כדי בחישה.
*3. להוסיף את התירס שטחנו לסיר, למלא את קופסת התירס הריקה במים רותחים ולהוסיף לסיר, לתבל לשים על אש בינונית ולבשל 10 – 15 דקות.
גולשים מכינים וממליצים:
יעל : "המתכון פשוט קל וטעים.
ה"אכלנים" שלי פשוט טרפו הכל!!!"
דרור : "המרק
היה מדהים תודה"