יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

מרקים מתכוני ירקות - צמחוני מתכונים טבעוניים

מרק תירס מהיר

23 דצמבר 2017
(Visited 69,623 times, 4 visits today)
מרק תירס מהיר

מרק תירס מהיר

15 דקות והמרק הזה מוכן יכול להיות יותר טוב מזה ? המרק הזה מדהים ומה שיפה כאן שהוא כל כך פשוט והוא יוצא מאוד טעים עשיר וסמיך כל ביס מלא טעמים. לא תפסיקו להכין אותו הוא פשוט מרק מעולה.

4 מנות

מרכיבים:

קופסת תירס 550 ג’
(משקל נטו 335 ג’)
בצל גדול
2 גזרים
מים
כף גדושה קורנפלור
כף מלאה א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך)

אולי תאהב גם את...♥

  • לחם רך ואוורירי

    בא לכם להכין לחם רך ואוורירי לשבת ? בעצם למה לא להכין לארוחת ערב ?
    לחם חלומי תסתכלו בסרטון ותראו כמה רך הוא יוצא, מסוג הלחמים שאי אפשר להפסיק לאכול.
    אני רוצה לגלות לכם סוד הכנתי אותו ללא מערוך הכל בידיים ועכשיו אתם חושבים שזה יותר קשה ומי בכלל צריך את זה אז לא בכלל לא קשה והסברתי בסרטון איך לעבוד עם הבצק שיצא הכי טוב.
    מתכון חובה בכל בית אין כמו הלחם הזה בקלות ההכנה ובתוצאה הסופית, מרקם מעולה של בצק שמרים. אין כמו לפתוח את היום עם ריח של אפייה של לחם רך ואוורירי ממכר וסופר טעים.

    2 לחמים

  • מאפה בצל ופטריות

    תנו לי לאכול את המאפים הקטנים האלה כמה שיותר, פשוט להכנה ולא יאומן כמה טעים יוצא.
    זה הולך כמנה ראשונה כשמארחים או להגיש ליד צלחת מרק או לארוחת ערב כשבא לאכול משהו שונה.
    צהריים ? ברור שהולך זה פרווה וזה מתאים לכל.
    אני רוצה לחלוק איתכם סוד קטן לא סתם מילאתי רציתי שיצא טוב לכן עשיתי משהו נוסף, רוצים לדעת מה ? תקראו את המתכון או תראו את הסרטון שם זה בטוח יהיה הכי ברור.
    לפעמים משהו קטן נותן שדרוג נהדר ומקבלים מאפים טעימים ברמות! אני חייבת לומר לומר שהם יפים יותר בדרך הזאת. ערימה גדולה בהגשה במרכז השולחן ותוך 5 דקות לא נשאר כלום. אני כותבת מראש תכינו הרבה ותתכוננו להתאהב 🙂

    15 יחידות

  • תפוחי אדמה ממולאים פטריות וגבינות

    מעדן! תדמיינו תפוחי אדמה שלמים ממולאים פטריות ובצל ולמעלה גבינה צהובה, איזה טעים!
    לא מסובך להכנה מעולה לארוחת ערב ואם אתם רוצים להרשים תגישו לאורחים כמה מחמאות תקבלו, מתכון מעלף!
    אני הכי אוהבת תפוחי אדמה אפויים הפריכות והטעם הנפלא ועכשיו גם ממולאים פטריות ובצל תתכוננו להתאהב אי אפשר לעמוד בפני זה כל הזמן נישנשתי טעמתי, בדקתי טעמים (אחלה תירוצים לא ?)
    אתם חושבים שזה קשה להכנה ? טעות הכנתי בדרך שיהיה לכם הכי קל שיש, תעשו לי טובה לא חייבים לגלות כמה שזה קל, תגידו שעבדתם קשה 🙂
    תוסיפו סלט ירוק, גבינת שמנת וקיבלתם ארוחה מושלמת.

  • מרק שום

    איזה מרק טעים! אני כל כך אוהבת שום והפעם ניצלתי את ההזדמנות והכנתי מרק עם המון שום, דגש על הרבה שום ואיזה טעים יצא חוויה לאוהבי השום.
    הוספתי בטטה, בצל גם תפוחי אדמה הצטרפו לחגיגה איזה מרק קרמי נהדר. בדקתי את התחזית דיברו על גשם ומרק חייב להיות, מתכון פשוט למרק שעושה ריח טוב בכל הבית, 40 דקות  והמרק הוגש לשולחן, קעריות מהבילות וריחניות. כמה פשוט ככה טעים.
    הגשתי עם עגבניות מיובשות ולחמניות של בית עכשיו בא לי גשם כל יום 🙂

    3 מנות

הכנות:

1. להעביר את התירס למעבד מזון, את הקופסא הריקה למלא עד המחצית במים רותחים להוסיף את הקורנפלור לערבב עד שהקורנפלור נמס לגמרי להוסיף למעבד מזון (שם התירס ממתין זוכרים ?) לטחון טחינה גסה כלומר בפולסים שישארו חתיכות קטנות.

2. לחתוך את הבצל לקוביות קטנות, לגרד את הגזר, לחמם סיר עם שלוש כפות שמן להוסיף את הירקות לטגן כשתי דקות תוך כדי בחישה.

*3. להוסיף את התירס שטחנו לסיר, למלא את קופסת התירס הריקה במים רותחים ולהוסיף לסיר, לתבל לשים על אש בינונית ולבשל 10 – 15 דקות.

מרק תירס מהירמרק תירס מהיר

גולשים מכינים וממליצים:

יעל : “המתכון פשוט קל וטעים.
ה”אכלנים” שלי פשוט טרפו הכל!!!”

דרור : “המרק
היה מדהים תודה”

הרשם
עדכן
52 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

היי, אם אני רוצה להוסיף אטריות דקות, מתי להוסיף והאם בכלל מתאים למרק הזה? תודה

אויש טעיתי בקורנפלור. אנסה שוב בקרוב

מרק טעים ומעולה.
האמת לקראת הקורונה הצטיידתי בהתחלה בשימורים.. ועכשיו הגיע הזמן להשתמש גם בהם…בזכות המתכונים המעולים שלך כבר עשיתי 2 מרקים- תירס ואפונה.. יצא מדהים..
תודה(:
(ד.א במרק תירס לא הוספתי אבקת מרק ועדיין יצא מושלם יחד עם 2 ביצים שערבבתי בסוף)

היי ניקי
במעבד מזון שמים את כל תכולת הקופסא כולל הנוזלים או רק את גרעיני התירס?

הי ניקי וגם אני מודה על המתכונים- הבן שלי לא אוהב גזר
יסתדר בלי? או שאולי יש הצעה אחרת

הי ניקי, אפשר להוסיף סויה שייצא מרק בסגנון סיני?

היי ניקי,
כמה מים צריך להוסיף למרק?
תודה על מתכונים נהדרים!