יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

בראוניז וחיתוכיות מתכונים טבעוניים עוגות ועוגיות עם שמן עוגות וקינוחים עוגיות בריאות

חיתוכיות שיבולת שועל

24 יוני 2012
(Visited 27,457 times, 4 visits today)
חיתוכיות שיבולת שועל

חיתוכיות שיבולת שועל

משיבולת שועל מכינים דברים טובים, חטיף טעים ופשוט לפעמים לא צריך יותר כלום. מומלץ לאכול לאט שלא יגמר מהר.

מרכיבים:

200 ג' חמאה  / 3/4 כוס שמן
1/4 כוס סירופ מייפל
כפית תמצית וניל
2 כוסות שיבולת שועל
140 ג' קמח (כוס)
חצי כפית א. אפיה
150 ג' סוכר (3/4 כוס)
1/4 כוס סוכר חום (דמררה)
כפית קינמון
90 ג' קוקוס (כוס)

אולי תאהב גם את...♥

  • עוגת שיש בחושה ורכה ב 10 דקות עבודה

    עוגה יפהפייה! בפירוש אחת העוגות היפות שהכנתי. עוגת שיש מפנקת וטעימה בטירוף.
    החלטתי לשחק עם הבלילות לא סתם לקשקש עם סכין בשביל ליצור צורות אלא ממש להשקיע.
    הכנתי עוגה בחושה וביתית שום דבר מסובך מה שיפה בעוגה הזאת שהיא יוצאת אחרי שחותכים ממש כמו זברה בצורת פסים. רק אחרי שחותכים את העוגה מבינים כמה שהיא יפה. היא על בסיס שמן בלי טיפת חמאה או מרגרינה, כל מה שאתם צריכים זה 10 דקות והעוגה נכנסת לתנור. מסוג העוגות הבחושות שאי אפשר להפסיק ליישר וליישר עוד קצת, תהנו מהמחמאות 🙂

    תבנית 24

  • שבלולי קינמון וסוכר מהירים

    הקטנים האלה טעימים! קבלו סינרול לעצלנים בלי להשקיע אני מבטיחה. אתם מכירים את הרגע שמתחשק משהו מתוק בלי להשקיע יותר מידי ? אני בעד קיצורי דרך בלי להכין בצק לחכות להתפחה אין לי זמן רציתי משהו יותר פשוט.
    לרגעים כאלה בדיוק אני מחזיקה בבית בצק שמרים עלים. אחת ל… יוצא לי להשתמש בו והוא נהדר.
    בלי להפעיל את המיקסר או ללכלך כלים כל מה שצריך לפתוח את הבצק ולהכין שבלולי סוכר וקינמון מעולים!
    זה הכי קל שיש לפזר לגלגל לחתוך ולתנור. אין משהו יותר קל מזה.

    40 שבלולים

  • פאי עוגיות שוקולד בשני מצרכים

    קסם של מתכון! שני מצרכים צריך בשביל להכין את העוגיות היפהפיות האלה ולא תאמינו כמה קל להכין אותן.
    לא מאמינים ? תמשיכו לקרוא ואחר כך תלכו להכין.
    לקחתי את זה צעד קדימה והשתמשתי בבצק פריך מוכן כי במקרה לי היה בהקפאה, לקח לי 10 – 15 דקות להכין וזה נכנס לתנור.
    ממבט ראשון זה נראה מסובך תסמכו עליי בחיים שלכם לא פגשתם כזה מתכון קל, עד שמכינים לא מבינים כמה זה קל להכנה.
    בצק פריך עם המון שוקולד ללא התפחה ובלי הכנה של הבצק תפנו לכם כמה דקות אפילו תשתפו את הילדים זה ממש כמו משחק יפה.

    32 עוגיות

    תבנית קוטר 24

  • בורקס תפוחי אדמה מבצק מדהים!

    מה מכינים מקמח שמן ומים ? בצק מדהים חבל על הזמן ללא שמרים ללא התפחה ללא קירור ובלי לעבוד קשה כי בכל זאת בצק על בסיס שמן ועדיין נוח לעבודה.
    הכנתי את אחד המילויים שאני אוהבת תפוחי אדמה בצל ופטריות, יופי של מנה ראשונה לכל ארוחה או תוספת טובה ואם בא לכם לשדרג את ארוחת הצהריים לכו על זה בכיף.
    עד שלא תכינו לא תאמינו כמה הבצק הזה נוח ולא אמרתי מילה כמה שהוא טעים וכמובן פרווה וללא צורך בתחליפים.
    אני קוראת לבצק הזה בצק שק"ם (שמן קמח ומים) נסו ותתאהבו בצק מעולה.

    2- 3 רולדות (עדיף 2 לגודל טוב)

הכנות:

1. להמיס חמאה, מייפל ווניל. בקערה נפרדת לערבב את שאר המצרכים, לערבב את שתי הקערות. לשטח את הבצק בתבנית ולהדק היטב.

2. חום בינוני 180 מעלות כ 20 – 25 דקות. לצנן ולחתוך לקוביות.

לטרוף!
תבנית 22X23

גולשים מכינים וממליצים:

מפרגנת : ניקי יקרה, הכנתי את המתכון הזה ואת חטיפי השומשום למשלוחי המנות והם קצרו הצלחה!!! תודה רבה על העזרה בלחדש בכל פעם מתכונים שונים

אביטל מלמד : ניקי היקרה
המתכון הזה מככב כל שבוע ,כל השבוע. אין לי מילים להודות לך על הבריאות שהכנסת לילדיי. אלו העוגיות היחידות שהם אוכלים.
שידרגתי את זה בחמוציות, שוקולד צ'יפס ואגוזים (כל פעם משהו אחר)
יוצא מ-ו-ש-ל-ם !!!!
וכמובן לא רק אותם אני מכינה מהאתר שלך, אפשר להגיד שרוב המתכונים שלך נמצאים אצלי במטבח. אז שוב תודה מעומק הלב על היותך.

דקלה : " ניקי תודה רבה על עוד מתכון מוצלח ובריא יצא טעים מאוד!!"

בתאל : "מכינה היום בפעם ה1456799…..
מתכון קל,מוצלח, נחטף וכו' וכו'
אוהבת אותך!"

איילת : "חיפשתי חיתוכיות אתמול כי צריך למלא את צנצנת העוגיות אבל לא היה לי כוח להשקיע יותר מדי.. יצא נפלא!! תודה רבה על מתכונים נפלאים :*)"

נגה : "הכנתי ויצא מעולה!
תודה רבה ניקי על עוד מתכון מנצח:)"

שושנה : "הכנתי את החיתוכיות המדהימות האלה למשלוח מנות בעבר יחד עם מילקשייק…
וזה היה להיט!! קיבלתי מהן הרבה 'ד"שים' חיוביים…
מומלץ מאוד!!!!!!"

נחמי : "יצא מדהים!!!
תודה:))"

לילך : "ניקי היקרה זה יצא פצצצצה הילדים השתגעו וכמובן גם אנחנו אי אפשר להפסיק לאכול"

הרשם
עדכן
391 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

היי ניקי
אפשרי סוכר חום גם במקום כמות סוכר הלבן?(הכל סוכר חום)
תודה מראש על המענה.

הי ניקי
היתה לי רק שיבולת שועל דקה אז הוספתי ביצה כעצתך
והעוגיות יצאו טעימות מאד אבל רכות.
אם אכניס לתנור לחום נמוך הן יהפכו קריספיות או שזה אבוד?
ואם כן איזה חום ולכמה זמן?
המון תודה

ניקי האלופה !!! כמו תמיד טעים טעים בכלום עבודה וכמובן גם כאן חובה להכפיל כמות מראש תודה רבה לך ניקי על עוד מתכון קל שבשניות חוסל ♡

הי ניקי, הכנתי ויצא טעים אבל מתוק מידי ושמנוני. זה יהיה בסדר להוריד בשמן או להוסיף קוואקר? ואם להוריד מתיקות אז בסוכר או במייפל? תודה

יש תחליף לקוקוס

אם אני מכינה עם שמן, לא צריך לחמם אותו עם המייפל והוניל, נכון?
פשוט בהוראות ההכנה את מתייחסת רק לאופציה של החמאה
תודה

מועדים לשמחה ניקי
הנתי את הבצק עם שיבולת שועל דקה והוא יצא פרורי כזה, לא בצק שלם, אחיד.
זה בסדר? אני פוחדת שיתפורר לי אחרי האפיה.