חיתוכיות שיבולת שועל
משיבולת שועל מכינים דברים טובים, חטיף טעים ופשוט לפעמים לא צריך יותר כלום. מומלץ לאכול לאט שלא יגמר מהר.
מרכיבים:
200 ג' חמאה / 3/4 כוס שמן
1/4 כוס סירופ מייפל
כפית תמצית וניל
2 כוסות שיבולת שועל
140 ג' קמח (כוס)
חצי כפית א. אפיה
150 ג' סוכר (3/4 כוס)
1/4 כוס סוכר חום (דמררה)
כפית קינמון
90 ג' קוקוס (כוס)
הכנות:
1. להמיס חמאה, מייפל ווניל. בקערה נפרדת לערבב את שאר המצרכים, לערבב את שתי הקערות. לשטח את הבצק בתבנית ולהדק היטב.
2. חום בינוני 180 מעלות כ 20 – 25 דקות. לצנן ולחתוך לקוביות.
לטרוף!
תבנית 22X23
גולשים מכינים וממליצים:
מפרגנת : ניקי יקרה, הכנתי את המתכון הזה ואת חטיפי השומשום למשלוחי המנות והם קצרו הצלחה!!! תודה רבה על העזרה בלחדש בכל פעם מתכונים שונים
אביטל מלמד : ניקי היקרה
המתכון הזה מככב כל שבוע ,כל השבוע. אין לי מילים להודות לך על הבריאות שהכנסת לילדיי. אלו העוגיות היחידות שהם אוכלים.
שידרגתי את זה בחמוציות, שוקולד צ'יפס ואגוזים (כל פעם משהו אחר)
יוצא מ-ו-ש-ל-ם !!!!
וכמובן לא רק אותם אני מכינה מהאתר שלך, אפשר להגיד שרוב המתכונים שלך נמצאים אצלי במטבח. אז שוב תודה מעומק הלב על היותך.
דקלה : " ניקי תודה רבה על עוד מתכון מוצלח ובריא יצא טעים מאוד!!"
בתאל : "מכינה היום בפעם ה1456799…..
מתכון קל,מוצלח, נחטף וכו' וכו'
אוהבת אותך!"
איילת : "חיפשתי חיתוכיות אתמול כי צריך למלא את צנצנת העוגיות אבל לא היה לי כוח להשקיע יותר מדי.. יצא נפלא!! תודה רבה על מתכונים נפלאים :*)"
נגה : "הכנתי ויצא מעולה!
תודה רבה ניקי על עוד מתכון מנצח:)"
שושנה : "הכנתי את החיתוכיות המדהימות האלה למשלוח מנות בעבר יחד עם מילקשייק…
וזה היה להיט!! קיבלתי מהן הרבה 'ד"שים' חיוביים…
מומלץ מאוד!!!!!!"
נחמי : "יצא מדהים!!!
תודה:))"
לילך : "ניקי היקרה זה יצא פצצצצה הילדים השתגעו וכמובן גם אנחנו אי אפשר להפסיק לאכול"