יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

מתכוני ירקות - צמחוני מתכונים טבעוניים מתכונים לתשעה באב תוספות

בטטות על מצע מלח גס

24 פברואר 2016
(Visited 21,596 times, 1 visits today)
בטטות על מצע מלח גס

בטטות על מצע מלח גס

איך קוראים לדבר כל כך פשוט להכנה ?
זה לא מתכון זאת דרך לאכול בטטה בלי להשקיע בלי תבלינים, מקבלים את הטעם הטיבעי של הבטטה, המלח נותן את הקסם שלו וזאת תוספת נהדרת לכל ארוחה. לעטוף את הבטטות ולהכניס לתנור זהו.
לא יאמן שמדבר כל כך פשוט יוצא דבר כל כך טעים.

3 מנות

מרכיבים:

5 בטטות מאורכות
מלח גס

נייר כסף

הכנות:

1. לחמם תנור ל 200 מעלות.

2. לקרצף טוב את הבטטות אין צורך לקלף, לעטוף כל בטטה עם נייר כסף , להכין ערימות של מלח גס זה בערך 2 כפות מלח גס לערימה ולהניח בטטה מעל כל ערימה.

3. לאפות כשעה או עד שהבטטות רכות, יש מצב שצריך עוד זמן אפייה אם הבטטות גדולות יותר, תבדקו שסכין חודרת בקלות.

4. להוציא מהנייר כסף, אפשר לחתוך לחצאים או לרבעים לפזר מעט מלח גס ולהגיש עם טחינה.

בטטות על מצע מלח גסבטטות על מצע מלח גסבטטות על מצע מלח גס

גולשים מכינים וממליצים:

מיכלי :"הקטנה התחילה טעימות השבוע(בת 4 חודשים..) והמתכון שלך לבטטה היה הצלחה;)
הבטטה שומרת על מתיקות ונימוחות מעולים!! הרבה יותר מבבישול במים, אז תודה;)"

רחלי : "המשפחה קוראת לזה- "מעדן"!
מככב אצלנו כל ערב שבת (:"

הרשם
עדכן
44 תגובות
החדש ביותר
הישן ביותר
Inline Feedbacks
הצג את כל התגובות
WordPress PopUp Plugin
דילוג לתוכן