פירה מעדשים כתומות
פירה מעדשים כתומות, הגיע הזמן למשהו לא כל כך שגרתי, פירה כולם מכירים ואוהבים זאת תוספת נהדרת לארוחה אבל לא מתפוחי אדמה אלא מעדשים כתומות, בריא טעים וגם צבע מדליק!
מספר מנות: 4
זמן הכנה: 45 דקות
מרכיבים:
4 בטטות בגודל בינוני
חצי כוס עדשים כתומות
בצל בינוני קצוץ
2 כוסות מים
1/4 כפית כמון
פלפל שחור גרוס
מלח
הכנות:
1. להרתיח מים ולבשל את הבטטות עד שהן רכות, לסנן ולמעוך. להרתיח 2 כוסות מים ולהוסיף את העדשים, לבשל עד שהעדשים רכות בערך 20 דקות לסנן.
2. לערבב את הבטטות והעדשים, לטגן את הבצל עד הזהבה ולהוסיף, לתבל.