פירה מעדשים כתומות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
פירה מעדשים כתומות

פירה מעדשים כתומות

פירה מעדשים כתומות, הגיע הזמן למשהו לא כל כך שגרתי, פירה כולם מכירים ואוהבים זאת תוספת נהדרת לארוחה אבל לא מתפוחי אדמה אלא מעדשים כתומות, בריא טעים וגם צבע מדליק!

מספר מנות: 4

זמן הכנה: 45 דקות

מרכיבים:

4 בטטות בגודל בינוני
חצי כוס עדשים כתומות
בצל בינוני קצוץ
2 כוסות מים
1/4 כפית כמון
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. להרתיח מים ולבשל את הבטטות עד שהן רכות, לסנן ולמעוך. להרתיח 2 כוסות מים ולהוסיף את העדשים, לבשל עד שהעדשים רכות בערך 20 דקות לסנן.

2. לערבב את הבטטות והעדשים, לטגן את הבצל עד הזהבה ולהוסיף, לתבל.

19670 צפיות 20 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

52
תגובות

  הרשם  
עדכן
מינדי

אפשר להשתמש בתפוחי אדמה או שזה חייב בטטה? ואם כן-צריך תבלון אחר?

חיים מן

נראה יפה וטעים מאוד

תודה תודה

מיכל

הי ניקי

סליחה על הבורות אבל האם עדשים כתומות ועדשים אדומות זה אותו דבר?

תודה!

עמית

פירה עדשים אדומות טעים עד מאוד וקל להכנה
בתאבון

נעמי

פשוט מעולה !!! מזין ובריא,
המון תודה
נעמי

תהלה

ניקי תנסי להחליף תעדשים הכתומות בירוקות הצבעים מדליקים ולדעתי גם יותר טעים..

בכל מקרה רציתי לומר תודה אין על המתכונים שלך!

דפנה

זה מעולה. פעם יצא לי משהו דומה בטעות כשתכננתי לבשל עדשים והן יצאו קווצ’יות. מעכתי לפירה וזה נזלל במהירות הבזק.