פירה מעדשים כתומות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
פירה מעדשים כתומות

פירה מעדשים כתומות

פירה מעדשים כתומות, הגיע הזמן למשהו לא כל כך שגרתי, פירה כולם מכירים ואוהבים זאת תוספת נהדרת לארוחה אבל לא מתפוחי אדמה אלא מעדשים כתומות, בריא טעים וגם צבע מדליק!

מספר מנות: 4

זמן הכנה: 45 דקות

מרכיבים:

4 בטטות בגודל בינוני
חצי כוס עדשים כתומות
בצל בינוני קצוץ
2 כוסות מים
1/4 כפית כמון
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. להרתיח מים ולבשל את הבטטות עד שהן רכות, לסנן ולמעוך. להרתיח 2 כוסות מים ולהוסיף את העדשים, לבשל עד שהעדשים רכות בערך 20 דקות לסנן.

2. לערבב את הבטטות והעדשים, לטגן את הבצל עד הזהבה ולהוסיף, לתבל.

20402 צפיות 13 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

52
תגובות

  הרשם  
עדכן
דליה

היי ניקי, הכנתי את הפירה ויצא מדהים!!
היום ביקשו שאני אשחזר את יצירת המופת

דליה

שבוע טוב ניקי!!
אם אני מכינה עם 5 בטטות (בינוני עד גדול)
אפשר לשים כוס עדשים או להשאיר ככה?
והאם צריך להשרות את העדשים במים? אם כן, כמה זמן?
תודה ענקית 🙂

רחלי

הי ניקי, שאלה קטנה- האם הפירה יוצא מתוק בגלל הבטטה? כי אוכל מתוק לא הולך אצלי טוב בבית..
תודה (:

יפעת ניר

היי ניקי!
האתר שלך נפלא. כבר הרבה זמן אני נעזרת בו. המתכונים שלך נהדרים וקלים להכנה. תמיד אני מוצאת מתכון מנצח באתרך. כל הכבוד.
תודה
יפעת

ענת

הי ניקי,
הכנתי ויצא מעולה. תודה רבה…
רק רוצה לשאול מה פיזרת מעל, לקישוט?
תודה תודה…

מירה

במקום לבשל את הבטטות במים, אפשר לרכך אותן במיקרו ואז למעוך?

אילנה

ניקי שלום,
תודה רבה על האתר הנפלא, באמת מתכונים מעולים…
האם מגישים את הפירה עדשים חם או קר?
תודה