פירה מעדשים כתומות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
פירה מעדשים כתומות

פירה מעדשים כתומות

פירה מעדשים כתומות, הגיע הזמן למשהו לא כל כך שגרתי, פירה כולם מכירים ואוהבים זאת תוספת נהדרת לארוחה אבל לא מתפוחי אדמה אלא מעדשים כתומות, בריא טעים וגם צבע מדליק!

מספר מנות: 4

זמן הכנה: 45 דקות

מרכיבים:

4 בטטות בגודל בינוני
חצי כוס עדשים כתומות
בצל בינוני קצוץ
2 כוסות מים
1/4 כפית כמון
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. להרתיח מים ולבשל את הבטטות עד שהן רכות, לסנן ולמעוך. להרתיח 2 כוסות מים ולהוסיף את העדשים, לבשל עד שהעדשים רכות בערך 20 דקות לסנן.

2. לערבב את הבטטות והעדשים, לטגן את הבצל עד הזהבה ולהוסיף, לתבל.

15684 צפיות 15 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

48
תגובות

  הרשם  
עדכן
מיטל

הי ניקי אני תמיד מכינה מהמתכונים שלך והכל ממש טעים .. אך המתכון הזה די מאכזב. יצא לי מר ולא טעים בעליל . ועשיתי בול לפי המתכון לא יודעת מה השתבש..

סימה

סליחה לא הבנתי- מערבבים הכל על המחבת עם הבצל המטוגן? כמה זמן להשאיר על המחבת עד שהכמון ‘מתבשל’?

ולדה

היי ניקי,
שאלה קטנה, האם כשמוסיפים את העדשים לא צריך למעוך אותם גם??

חן ריזי

אצלנו לא אוהבים כמון…במה ניתן להחליף?

ענת

בעסא…
אף אחד לא אהב…
אפילו התינוקת עשתה פרצוף וירקה…
אווווף

אפרת

אין ניקי,
את גדולה מהחיים!
כל יום חמישי לא בא לי להכין כלום,
אז הלכתי היום על גיוון מענין,
נקניקיות אפויות עם הפירה עדשים.
זאת היתה הצלחה מסחררת!!
הבת שלי חזרה מהצהרון אחרי ארוחת צהרים, ואני שומעת אותה מתוכחת עם האחים שהיא רוצה עוד אפילו שהיא כבר אכלה…
אלפי תודות לך על הכל!

צילה

הי ניקי
נראה טוב! האם אפשרי להוריד מכמות הבטטות (נגיד 2 בטטות) ולהוסיף עדשים (נגיד כוס)?
תודה