פסטה ברוטב עגבניות וזיתים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

פסטה ברוטב עגבניות וזיתים

פסטה ברוטב עגבניות וזיתים, יום ראשון מתאים לאוכל קליל וטעים.
אחרי כל כך הרבה זמן שלא העלתי פסטה טובה לאתר הגיע הזמן ואין יום יותר טוב מיום ראשון להכין פסטה.  משהו קל אחרי סוף שבוע מלא אוכל בשרים, גם ככה חם מידי בשביל משהו אחר אז פסטה זה אחלה פיתרון.

5 מנות

זמן הכנה:
כשעה

מרכיבים:

200 ג’ ספגטי חצוי
בצל קצוץ דק
שן שום קצוצה
2 עגבניות
3 – 4 כוסות מים
קופסת זיתים מגולענים
רסק עגבניות קטן 100 ג’
כפית פפריקה
1/4 כפית כמון
כף א. מרק
2 כפיות סוכר שטוחות (לפי הטעם)
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. להרתיח מים ולחלוט את הזיתים 15 דקות ולסנן לחזור על הפעולה עוד פעמיים.

2. להרתיח מים לסמן איקס על כל עגבניה ולחלוט אותן כ3 דקות, לקלף ולקצוץ.

3. לטגן את הבצל להוסיף את השום ולטגן עד הזהבה, להוסיף את העגבניות זיתים לטגן כשתיים שלוש דקות להוסיף רסק ותבלינים ו3 כוסות מים להרתיח להנמיך את האש לבינונית ולהוסיף את הספגטי, לבשל כ 20 דקות, מידי פעם לערבב, לבדוק טעמים, במידה וחסר נוזלים להוסיף מעט מים כל פעם.

16668 צפיות 10 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

גלית : כרגיל, אין על המתכונים שלך! מוצלח ביותר!!! פה ושם שיניתי והוספתי קצת טעם משלי, אבל יצא פנטסטי! תודה וחג חנוכה שמח לך ולבני משפחתך!

77
תגובות

  הרשם  
עדכן
מורן

היי ניקי יש לי זיתים פרוסים בכל זאת צריך להרתיח פעמיים??!?

שני

הכוונה לשים את הפסטה לא מבושלת??

רחלי

לא ממש ברור לי – את הפסטה את מבשלת עם הזיתים או מכניסה אותה שהיא כבר מבושלת?

מימי

היי! הילדים לא אוהבים שיש “גושים” של העגבניה. יש אפשרות לעשות את זה בלי עגבניות טריות, נגיד עם רסק ויותר מים? זה פשוט נישמע לי נורא טעים עם הזיתים..
תודה רבה על האתר המקסים!

גלית

כרגיל, אין על המתכונים שלך! מוצלח ביותר!!! פה ושם שיניתי והוספתי קצת טעם משלי, אבל יצא פנטסטי! תודה וחג חנוכה שמח לך ולבני משפחתך!

יונית

הי ניקי. מכינה עכשיו…. מתי מצטרפים הזיתים למסיבה? תודה. יונית.

נראה מעולה

לא כתוב מתי מוסיפים את העגבניות? עם הרסק או לטגן עם הבצל?

1 2 3 5