פסטה ברוטב עגבניות וזיתים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

פסטה ברוטב עגבניות וזיתים

פסטה ברוטב עגבניות וזיתים, יום ראשון מתאים לאוכל קליל וטעים.
אחרי כל כך הרבה זמן שלא העלתי פסטה טובה לאתר הגיע הזמן ואין יום יותר טוב מיום ראשון להכין פסטה.  משהו קל אחרי סוף שבוע מלא אוכל בשרים, גם ככה חם מידי בשביל משהו אחר אז פסטה זה אחלה פיתרון.

5 מנות

זמן הכנה:
כשעה

מרכיבים:

200 ג’ ספגטי חצוי
בצל קצוץ דק
שן שום קצוצה
2 עגבניות
3 – 4 כוסות מים
קופסת זיתים מגולענים
רסק עגבניות קטן 100 ג’
כפית פפריקה
1/4 כפית כמון
כף א. מרק
2 כפיות סוכר שטוחות (לפי הטעם)
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. להרתיח מים ולחלוט את הזיתים 15 דקות ולסנן לחזור על הפעולה עוד פעמיים.

2. להרתיח מים לסמן איקס על כל עגבניה ולחלוט אותן כ3 דקות, לקלף ולקצוץ.

3. לטגן את הבצל להוסיף את השום ולטגן עד הזהבה, להוסיף את העגבניות זיתים לטגן כשתיים שלוש דקות להוסיף רסק ותבלינים ו3 כוסות מים להרתיח להנמיך את האש לבינונית ולהוסיף את הספגטי, לבשל כ 20 דקות, מידי פעם לערבב, לבדוק טעמים, במידה וחסר נוזלים להוסיף מעט מים כל פעם.

20305 צפיות 9 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

גלית : כרגיל, אין על המתכונים שלך! מוצלח ביותר!!! פה ושם שיניתי והוספתי קצת טעם משלי, אבל יצא פנטסטי! תודה וחג חנוכה שמח לך ולבני משפחתך!

77
תגובות

  הרשם  
עדכן
אורית

הכנתי ויצא מאד מוצלח, תודה רבה !

יעל

שלום שלום, אני לא קילפתי את העגבניות ולא חלטתי את הזיתים(…עצלנות) ובכל זאת יצא מעולה, קל ומהיר!

תודה רבה ניקי.

דליה

היי ניקי,
נראה מתכון נהדר!!
אפשר להחליף את הזיתים הירוקים בשחורים?
אם כן, גם אותם צריך לחלוט?
תודה והמשך יום מקסים,
דליה 🙂

אבי

היי ניקי
זה משנה אם אני מבשלת 20 דק עם מכסה סגור כמו תבשיל או פתוח- כמו פסטה?
כרגע זה על האש, וסגור.
תודה רבה!

הודיה

שלום ניקי, הייתי רוצה להוסיף ירק נוסף לתבשיל. איה ירק היית ממליצה?
תודה!

נופר

ניקי אפשר להמיר את הזיתים בפטריות שמפיון ופורטבלו?

טליה

חייבים לחלוט את הזיתים?