חצילים קלויים בתנור

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
פרוסות חצילים מתובלות ואפויות

חצילים קלויים בתנור

חצילים קלויים בתנור, זוכרים שפעם היינו מטגנים חצילים ? תודה לאל זה עבר ואם זה תלוי בי זה לעולם לא יחזור. אני אוהבת את המטעמים המהירים האלה. אף פעם לא חשבתי ששילוב של חצילים ושמנת זה שילוב כל כך נפלא, טעים לארוחת ערב, תכינו הרבה ירקות בצד ותתכוננו לארוחה כיפית וטעימה.

מרכיבים:

חציל גדול חתוך לפרוסות
4 – 5 כפות שמן זית
חצי כפית פפריקה
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לערבב שמ”ז ותבלינים, להכין תבנית מרופדת בנייר אפיה, לסדר את פרוסות החצילים, להבריש משני הצדדים בשמן המתובל.

2. חום בינוני בסביבות 20 – 25 דקות (תלוי בעובי הפרוסה) או עד שהפרוסות רכות, להפוך באמצע.

3. לערבב את מצרכי המטבל ולהגיש עם פרוסות החצילים.

15948 צפיות 1 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

פרוסות חצילים מתובלות ואפויות

49
תגובות

  הרשם  
עדכן
ריקי

היי ניקי המדהימה!

האם זה טעים גם ללא הרוטב? (רוצה לארוחה בשרית)

ציפי

האם אפשר להגיש ולאכול ללא המטבל? תודה

ענבר

כמה פשוט וקל! כמה מחמאות קיבלתי על החצילים האלה! מאוד אהבתי את המתכון. תודה רבה לך על מתכונים מדהימיםםםם

ש

אפשר לאפות את החצילים גם במתכון של גלילות החצילים עם גבינה צהובה?

ענת

היי,

יש צורך להשרות את החצילים במלח להוצאת מרירות ?

מירב

היי ניקי,
אם אני רוצה שזה יהיה דיאטטי אז אני יכולה לשים תרסיס שמן במקום את השמן זית?

יש-לי-שאלה

לא מופיע ברכיבים את המרכיבים של המטבל. אשמח שתפרסמי אותם.