חצילים קלויים בתנור

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
פרוסות חצילים מתובלות ואפויות

חצילים קלויים בתנור

חצילים קלויים בתנור, זוכרים שפעם היינו מטגנים חצילים ? תודה לאל זה עבר ואם זה תלוי בי זה לעולם לא יחזור. אני אוהבת את המטעמים המהירים האלה. אף פעם לא חשבתי ששילוב של חצילים ושמנת זה שילוב כל כך נפלא, טעים לארוחת ערב, תכינו הרבה ירקות בצד ותתכוננו לארוחה כיפית וטעימה.

מרכיבים:

חציל גדול חתוך לפרוסות
4 – 5 כפות שמן זית
חצי כפית פפריקה
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לערבב שמ”ז ותבלינים, להכין תבנית מרופדת בנייר אפיה, לסדר את פרוסות החצילים, להבריש משני הצדדים בשמן המתובל.

2. חום בינוני בסביבות 20 – 25 דקות (תלוי בעובי הפרוסה) או עד שהפרוסות רכות, להפוך באמצע.

3. לערבב את מצרכי המטבל ולהגיש עם פרוסות החצילים.

15974 צפיות 2 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

פרוסות חצילים מתובלות ואפויות

49
תגובות

  הרשם  
עדכן
עדן

נשמע מעולה תודה רבה אנסה..

עדן

בוקר טוב ניקי (: אני רומה את החצילים האלו להגיש בתור סלט בארוחה בשרית , ראיתי שדאלו פה וזה בסדר עם טחינה , את הטחינה לשים מעל החצילים בהגשה או בצד כרוטב לדעתך?

א

כמה טעים!! תודה ניקי 🙂 מאז שהכרתי את האתר שלך אני כל היום במטבח… כיף גדול!!

רעות

לא להאמין כמה דבר ככ פשוט יכול להיות ככ טעים!!!!!

הודיה

ניקי, טעימים ביותר!!!!
כבר המון זמן אני מחפשת חצילים שיהיו כמו מטוגנים, אבל בלי הטיגון:))))
עשיתי לשבת וכבר גמרתי חצי תבנית רק בנישנושים, אז שלחתי את בעלי מהר להביא עוד חציל כדי לעשות נוסף לשבת…..
תודה לך!

מיה

היי ריקי,
ראשית להזכיר (כבר אמרתי) האתר שלך נהדר והמאכלים נפלאים בעיני.
לגבי החצילים (סתם לידיעה) אני חותכת אותם עבים 1.5 ס”מ
ועליהם מפזרת ירקות קצוצים דק עם לימון (וטחינה כמובן)
אנחנו אוכלים את זה כמו תפוחי-אדמה.

ליזי

ניקי איזה טעים!!!!! תודה