


חצילים קלויים בתנור
חצילים קלויים בתנור, זוכרים שפעם היינו מטגנים חצילים ? תודה לאל זה עבר ואם זה תלוי בי זה לעולם לא יחזור. אני אוהבת את המטעמים המהירים האלה. אף פעם לא חשבתי ששילוב של חצילים ושמנת זה שילוב כל כך נפלא, טעים לארוחת ערב, תכינו הרבה ירקות בצד ותתכוננו לארוחה כיפית וטעימה.
מרכיבים:
חציל גדול חתוך לפרוסות
4 – 5 כפות שמן זית
חצי כפית פפריקה
פלפל שחור גרוס
מלח
הכנות:
1. לערבב שמ”ז ותבלינים, להכין תבנית מרופדת בנייר אפיה, לסדר את פרוסות החצילים, להבריש משני הצדדים בשמן המתובל.
2. חום בינוני בסביבות 20 – 25 דקות (תלוי בעובי הפרוסה) או עד שהפרוסות רכות, להפוך באמצע.
3. לערבב את מצרכי המטבל ולהגיש עם פרוסות החצילים.
20263 צפיות 3 צפיות היום
ניקוש יקרה, באיזה עובי את ממליצה לחתוך את פרוסות החציל??
הי ניקי, התגובות שייכות למתכון של עוגה כנראה ולא למתכון של החצילים
חום בינוני = 100 מעלות?
אפשר להקפיא? רוצה להכין עכשיו לעוד שבוע. אשמח לתשובה בהקדם. תודה רבה
היי ניקי רציתי לדעת למה החצילים יצאו בטעם טפל ?
אפשר לעשות את זה עם חצילים מקולפים ?
הי,
בהקדמה של המתכון כתוב “אף פעם לא חשבתי ששילוב של חצילים ושמנת זה שילוב כל כך נפלא…” אז לא הבנתי איפה השמנת נכנסת למתכון?