יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

מתכוני ירקות - צמחוני מתכוני תפוחי אדמה מתכונים טבעוניים תוספות

תפוחי אדמה אפויים ממכרים

26 ספטמבר 2017
(Visited 35,766 times, 1 visits today)
תפוחי אדמה אפויים ממכרים

תפוחי אדמה אפויים ממכרים

קסם של תפוחי אדמה, בפירוש תפוחי אדמה אליפות המתכון הכי קל שיש לתפוחי אדמה והם יוצאים מדהים! זהובים רכים, צבע משגע ריח שאין לעמוד בפניו. זה מתכון קלאסי לארוחת שישי אצלי הוא מככב כל השבוע.
תתכוננו להתאהב בתפוחי אדמה הכי טעימים שיש ואני לא אומרת סתם 🙂

4 מנות

מרכיבים:

קילו תפוחי אדמה
שמן קנולה
מלח

אולי תאהב גם את...♥

  • פשטידת טונה וירקות ב 10 דקות הכנה

    פשטידה ממצרכים שיש לכל אחד בבית אין מצב שאין לכם טונה במזווה זה מוצר חובה להחזיק בבית.
    עכשיו לפשטידה עצמה תנו לי רק פשטידות כאלה קלות, אם אני מנסה לדמיין מה אני הכי אוהבת בפשטידה הזאת זה קלות ההכנה ואת הצבע שלה (מה לעשות היא יפה הייתי צריכה להזכיר לעצמי שאני צריכה לצלם אותה במקום לאכול).
    קחו 10 דקות על השעון ואפילו פחות והפשטידה היפהפייה הזאת נכנסת לתנור פשטידה בלי לעבוד קשה.
    הדבר השני זה הירקות איזה כיף להכין פשטידה שיש בה המון ירקות והבונוס הטעים זה הטונה איזה שילוב מופלא ויחד עם הגבינות זה תענוג צרוף.
    קבלו פשטידה סופר טעימה מזה קלה 10 דקות ואתם מסודרים לארוחת ערב או לצהריים.
    הפתיעו אתכם אורחים ? זאת בדיוק הפשטידה לאירוח עם סלט ירקות וגבינות.

    תבנית 22

  • פלאפל אפוי עם שיבולת שועל

    מי לא אוהב פלאפל ? אחד הדברים הכי כיפיים לאכול עם ירקות וטחינה, הקציצות חומוס הנהדרת הזאת עם המון עשבי תיבול אין עליה בעולם תנו לי כמה שיותר.
    הדבר שאני פחות אוהבת ולא מתחברת היא העובדה שצריך לטגן בלא מעט שמן בשביל לקבל פלאפל טוב ונשבר לי אני לא רוצה לטגן במיוחד אם אני מכינה לעיתים קרובות.
    אני מעדיפה פלאפל אפוי עם כמה שפחות שמן והחלטתי להפוך אותו ליותר בריא והוספתי שיבולת שועל בקיצור רק דברים טובים כי רציתי להפוך את הפלאפל ליותר בריא.
    היו לי ספקות בדרך הרי בשביל לקבל פלאפל טוב צריך לטגן ומי מכניס קוואקר פנימה לפלאפל ?
    אז הופתעתי ובגדול יצאו לי קציצות פלאפל מושלמות ויפהפיות. ומי שעדיין מעדיף מטוגן אפשר גם לטגן, אני ממליצה לאפות לפני אולי תופתעו, קצת בריאות לא הזיקה לאף אחד.

    20 קציצות

  • תפוחי אדמה מחורצים בתנור

    איזה מתכון מעולה! תפוחי אדמה אפויים רכים משגעים, מזה פשוט להכנה ומתקבל מעדן, תפוחי אדמה מושלמים לארוחה ואפילו לנישנושים קובייה אחרי קובייה…
    אם אפשר להמליץ תכינו הרבה תמלאו את התבנית כמה שיותר שלא תצטערו שהכל יגמר.
    אין כאן מצרכים כמעט תפוחי אדמה קצת שמן ומלח פלפל. אתם חושבים שנסחפתי ? המתכונים הכי טובים אלו המתכונים עם כלום מצרכים ולמי אין תפוחי אדמה בבית ?  תכינו ותתאהבו זאת תוספת נהדרת ליד מנה עיקרית ומי לא אוהב תפוחי אדמה ?  אני כבר מדמיינת את ארוחת השבת עם ערימת תפוחי אדמה במרכז השולחן איזה יאמי!

  • לחם רך ואוורירי

    בא לכם להכין לחם רך ואוורירי לשבת ? בעצם למה לא להכין לארוחת ערב ?
    לחם חלומי תסתכלו בסרטון ותראו כמה רך הוא יוצא, מסוג הלחמים שאי אפשר להפסיק לאכול.
    אני רוצה לגלות לכם סוד הכנתי אותו ללא מערוך הכל בידיים ועכשיו אתם חושבים שזה יותר קשה ומי בכלל צריך את זה אז לא בכלל לא קשה והסברתי בסרטון איך לעבוד עם הבצק שיצא הכי טוב.
    מתכון חובה בכל בית אין כמו הלחם הזה בקלות ההכנה ובתוצאה הסופית, מרקם מעולה של בצק שמרים. אין כמו לפתוח את היום עם ריח של אפייה של לחם רך ואוורירי ממכר וסופר טעים.

    2 לחמים

הכנות:

1. לשטוף היטב את תפוחי האדמה ולחתוך לפלחים עבים.

2. לחמם תנור ל 220 מעלות.

3. לסדר את תפוחי האדמה בתבנית, להשתדל שהתפוחי אדמה יהיו בשכבה אחת,  להזליף שמן ולפזר מלח.

4. לאפות כ 45 דקות או עד שתפוחי האדמה מזהיבים.

כדאי לדעת ש…
מי שבכל זאת לא אוהב את הקליפה שיקלף אותה, אני מעדיפה תפוחי אדמה אדומים אבל אפשר להשתמש בכל סוג שיש בבית.

גולשים מכינים וממליצים:

אסתי : “מעולה !!! טעים מאוד !!!
תבנית גדולה של תנור התרוקנה בארוחה אחת.
ממליצה מאוד למי שטרם הכינה. תודה ניקי.”

נעמה : “מהיר וקל ויצא פשוט מטורף!”

הרשם
עדכן
37 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

האם אפשר להכין ביום שישי לשבת אחה”צ

על איזה חימום לשים בתנור?

טעים – טעים – טעים!!

תודה רבה!

שלום. האם אוכלים את הקליפה?

היי ניקי, לא לקלף את הקליפה? גם בתפוחי אדמה עם קליפה אדומה??

שבת שלום. מה שלומך?
האם מתאים להוסיף פפריקה מתוקה או כורכום?