יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

מתכוני ירקות - צמחוני מתכונים טבעוניים מתכונים לתשעה באב תוספות

שום אפוי במלח גס וטימין

25 יולי 2012
(Visited 9,821 times, 1 visits today)
שום אפוי במלח גס וטימין

שום אפוי במלח גס וטימין

שום אפוי במלח גס וטימין, הדברים הקטנים שבחיים אלו שנותנים את הטאצ' הסופי לארוחה ועושים אותה מושלמת.
למי אין שום בבית ? לי תמיד יש ובעלי מאוד אוהב שום אני משתמשת בו המון בתבשילים שונים.
הפעם החלטתי לתת לו את הכבוד שיהיה החלק המרכזי ולא חלק ממשהו אז הכנתי אותו אפוי עם מלח גס וקצת טימין נשמע די פשוט נכון ? אבל איזה שידרוג נהדר לארוחה
השום יוצא רך רך ומלא בטעמים ואני מגישה אותו ליד בשר טוב והמנה כבר נראית הרבה יותר טוב ולא עשיתי כלום באמת, השקעתי עוד שתי דקות הכנה והתנור עשה את השאר.
איזה כיף לאכול את הקטנים האלה, טעים! לא נורא שיחשבו שהשקעתי ועבדתי קשה מאוד (נכון!)
מה שהכי משעשע זה שההקדמה הזאת יותר ארוכה מהמתכון עצמו שהוא קצר מאוד.

מרכיבים:

2 ראשי שום מפורקים וקלופים
מלח גס
1/3 כפית טימין מיובש
פלפל שחור גרוס
4 כפות שמן זית

ריבועי נייר כסף – לקחת דף גדול של נייר כסף ולחתוך לריבועים קטנים

הכנות:

1. לערבב את כל המצרכים, להניח מספר שיני שום בערך 10 בכל נייר הכסף ולסגור, חום בינוני גבוה 200 מעלות כ30 דקות או עד שהשום רך ויש ריח טוב באוויר.

להגיש ריבוע נייר כסף לסועד (הפתעה) .

הרשם
עדכן
48 תגובות
החדש ביותר
הישן ביותר
Inline Feedbacks
הצג את כל התגובות
דילוג לתוכן