יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

מתכוני ירקות - צמחוני מתכונים טבעוניים מתכונים לשמירת המשקל תוספות

כרוב אפוי פריך ודיאטטי

1 אפריל 2018
(Visited 84,225 times, 45 visits today)

כרוב אפוי פריך ודיאטטי

מעדן! כל כך פשוט כל כך טעים (אני יודעת שאני אומרת את זה הרבה אבל באמת שהמתכונים כאן קלים אז יוצא לי נו..)
הפשטות והטעם הנפלא, אני אומרת מראש דקה עבודה וזה נכנס לתנור והתוצאה מושלמת. ממכר בטירוף.

3 – 4 מנות

מרכיבים:

כרוב עדיף כמה שיותר גדול
(בעצם עדיף שני כרובים)
שמן זית
מלח

זהו ? כן זהו

אולי תאהב גם את...♥

  • כרוב ניצנים אפוי

    לא החלטתי האם זה תוספת או חטיף שמנשנשים, מתכון פשוט ביותר שיוצא נהדר וכולו אפוי בתנור.
    לא יצא לי להתעסק הרבה עם כרוב ניצנים והכדורים הקטנים האלה הפתיעו אותי, איזה טעימים!
    מתכון נהדר כמעט בלי מצרכים נתתי לטעם של הכרוב לדבר כי יש לו אחלה לטעם, הכל הכנסתי לתבנית אחת בלי לטגן בדרך נתתי לתנור לעשות את שלו.
    לקח לי בקושי 10 דקות וזה נכנס לתנור. אם כבר מדברים על חיים קלים במטבח זה המתכון בשביל זה. נישנוש ממכר בטירוף! שקית שלמה נראה המון תסמכו עליי שזה אפילו לא מספיק. אל תגזימו עם הבישול שלא תקבלו ירק סמרטוטי ואני רוצה לומר לכם שאפילו לא טרחתי להפשיר.  ברור שיש סרטון 🙂

  • פסטה מעולה ב 5 דקות הכנה

    כמה שאני אוהבת מתכונים שלוקח 5 דקות להכין, שמתי את הפסטה על האש בזמן הזה תיקתקתי את הרוטב שום בכמויות,
    צ’ילי גרוס, פטרוזיליה קצת תבלינים ואיזה פיצוץ של פסטה כל ביס תענוג.
    בזמן שהכנתי את הספגטי התלבטתי האם מתאים לארוחת צהריים או ערב בסוף החלטתי ללכת על שניהם בערב אני מוסיפה גבינות בנדיבות סלט ירקות ליד ואיזה טעים יצא, קלות ההכנה מדהימה.
    אם בא לכם ארוחת ערב שונה מהרגיל ומעט יותר השקעה נו באמת אל תגידו שאין לכם 5 דקות זמן.
    תפנו לכם כמה דקות ותהנו מפסטה מעולה!

    3 מנות

  • פשטידת כרובית פרווה מעלפת!

    היום אני מתעסקת עם אחד הירקות הכי טעימים במטבח כרובית כמובן.
    תנו לי לאכול כרובית ובכל הצורות, אפויה, מטוגנת, בתור סלט הכל הולך אצלי. ירק קסם שאפשר להכין איתו המון דברים.
    שבת מתקרבת ורציתי להכין פשטידת כרובית פרווה בלי לעבוד קשה פשטידה קלה.
    הלכתי על הירקות שיש לי תמיד בבית הוספתי תפוחי אדמה ובצל זה כבר נשמע נהדר.
    יודעים מה הכי כיף בפשטידות האלה ? הן מהירות הכנה, אפשר להכין יום מראש, הן מתאימות לארוחת צהריים וגם לארוחת ערב. הן נותנות פיתרון נהדר לירקות שכבר נראים פחות טוב.
    נתתי אפשרות בתחתית המתכון להפוך אותה לחלבית מבחינתי היא מושלמת ויאללה למתכון.

    תבנית 22

  • טורטייה עם ירקות אפויים ללא טיגון בכלל

    מתכון ללא טיגון בכלל, הלכתי על השיטה של העצלנים הכנסתי הכל לתבנית ולתנור, כמות גדולה של ירקות אפויים שזה טעים בפני עצמו.
    היו לי טורטיות מקמח מלא ורציתי להכין משהו טוב לצהריים משהו קליל ולא רציתי לטגן בכלל.
    הלכתי על הירקות שהיו לי במקרר דאגתי שיהיה צבעוני ויפה ושיהיה מבחר של ירקות מפה לשם הכל נכנס לתנור.
    אם אני חושבת על זה לקח לי פחות מ 10 דקות לחתוך ולהכניס לתנור,  מלח פלפל קצת שמן וקיבלתי ריחות נהדרים במטבח.
    כשהתבנית יצאה מהתנור הוספתי עוד משהו ירוק והכי כיף הכנתי הכל יום מראש.
    למחרת מילאתי את הטורטיות והגשתי לצהריים. חלומי! טעים בטירוף ההכנה פשוטה ביותר ואם כבר בריאות טורטיות מקמח מלא וזה מושלם! מסוג המתכונים שכיף להכין ועוד יותר כיף לאכול. על הדרך קבלו סרטון.

    5 טורטיות גדולות

הכנות:

1. לחמם תנור ל 200 מעלות.

2. לחתוך את הכרוב גס מאוד, שימו לב לתמונות.

3. לסדר על נייר אפייה להזליף שמן זית ולפזר מלח.

*4. לאפות כ 30 – 40 דקות או עד שמזהיב – משחים.

Baked cabbage

מדהים!

כרוב אפוי פריך ודיאטטיכרוב אפוי פריך ודיאטטי

גולשים מכינים וממליצים:

גיל : “מעולה מעולה!”

ענת : “כולם הרימו גבה כשאמרתי שאני אופה את הכרוב, אבל בסוף ליקקו את המזלג:-) והכל התחסל. תודה על מתכון פשוט מאוד!”

עדינה : “הכנתי בשישי שעבר , בעלי היה מופתע מאאאד שראה שאני מכניסה לתנור…
כשהוצאתי חיסל את כל התבנית, תקשיבי זה תחליף מעולה לכרובית טעם פיצוצי!!!!!
מיותר לציין שהשבוע בעלי שוב חזר עם כרוב..”

מיכל : “האמת שאני כבר תקופה ארוכה מכינה את הכרוב הזה
חייבת לציין ששיווקתי אותו בכל מקום הורים אחים חברים וכולם אהבו
תודה רבה על המתכון הקליל והטעים הזה! פינוק אמיתי ודיאטטי!”

אניה : “טעים !!!!!!!!!!!
לא ייאמן כמה שזה טעים !
הכנתי ופשוט לא הפסקנו לנשנש עד שנעלם”

הרשם
עדכן
91 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

איך זה עם כרוב אדום? תודה

טעיםםם
אני מורחת שום מעל וזה שדרוג מנצח

הי ניקי! אני כאןכדי לומר שאני מכינה מדי פעם את הכרוב הזה ויוצא טעים. מומלץ!

היי ניקי. שבוע טוב. לא מצאתי מידע לגבי האם חותכים לתנור עם הגזע או שאת הגזע מוציאים החוצה מראש?

תודה.

אפשר להכין כך גם עם כרןב סגול?

ניקי תודה יצא ככ טעים הכל התחסל!! כמו שכתבת..להכין 2 כרובים…שבת שלום

הי ניקי, לפזר מלח שולחן או מלח גס?