חיטה עם אטריות
נכון שלרוב אתם משתמשים בחיטה בחמין ? בסוף השבוע הקרוב החמין יככב ותיהיה כמובן חיטה וגריסים ושעועית ותפוחי אדמה בקיצור סירים מלאים כל טוב יהיו בסוף השבוע.
אני אוהבת חיטה ולא רק בחמין זאת אחלה תוספת ברגע שיש לי חיטה שעברה השרייה אפשר להכין ממנה דברים טובים.
חיטה עם אטריות (שימו לב שיש כאן קריצה לילדים הוספתי אטריות) שתי דקות הכנה כל השאר זה על האש ואיזה כיף שזה נחשב לבריא.
3 – 4 מנות
מרכיבים:
חצי כוס חיטה מושרית לילה שלם
2 גזרים
חצי כוס אטריות דקיקות
כוס וחצי מים רותחים
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך)
הכנות:
1. לחמם סיר עם שתי כפות שמן להוסיף את האטריות ולטגן תוך כדי בחישה עד שהאטריות מזהיבות, לחתוך לקוביות קטנות את הגזרים להוסיף ולהמשיך לטגן עוד כדקה.
2. להוסיף את החיטה, מים ואת שאר המצרכים להרתיח לכסות להנמיך ולבשל 45 דקות להשאיר מכוסה 15 דקות נוספות.