קליית פלפלים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
קליית פלפלים

קליית פלפלים

אחת השאלות שהכי נשאלת באתר היא “איך קולים פלפלים ? “

מרכיבים:

הרבה פעמים נתקעים עם הרבה פלפלים ולא יודעים מה לעשות איתם הרי חבל שיזרקו / התקלקלו.
ואז הדרך כי פשוט היא לקלות אותם והם נשמרים יותר זמן.


הכנות:

1. עדיף להשתמש בכמות גדולה של פלפלים, אני אוהבת למלא את התבנית של התנור שיהיה הרבה מה לנשנש.
כל פלפל לחצות באמצע לנקות את הגרעינים ולהניח בתבנית של התנור, לשים לפני נייר אפייה, מאוד מקל על הניקוי יותר מאוחר. לשים את הפלפלים כשהם צמודים אחד לשני.

2. לחמם תנור ל 180 מעלות שיהיה ממש חם.

3. לאפות את הפלפלים כ 40 דקות הפלפלים משחירים ומתקמטים, לסגור את התנור ולהשאיר בתנור כבוי לעוד שעה, אפשר אפילו יותר. עכשיו לא צריכה להיות בעיה לקלף את הפלפלים ולהשתמש לכל מה שרוצים.

מה עושים עם הפלפלים הקלויים ? כמה אפשרויות טעימות:

מטבוחה

סלט חצילים ופלפלים קלויים

פלפלים קלויים בתחמיץ

13624 צפיות 2 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

קליית פלפליםקליית פלפליםקליית פלפלים


26
תגובות

  הרשם  
עדכן
אביה

היי ניקי, חייב לקלף או רק המלצה? אם אני מחליטה לא לקלף, אז לא צריך להאיר שעה בתנור?
תודה 🙂

תות

בוקר טוב ניקי, דוקא נשמע קל ממש… זה משנה איך מניחים את הפלפלים על התבנית? הקליפה כלפי מעלה או ההיפך?

עדן

ניקי למרוח שמן על הפלפלים ?

אדוה

באיזה שלב בתנור לשים את התבנית ? במרכז ? או שליש תחתון ?
תודה