תפוחי אדמה ברוטב

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
תפוחי אדמה ברוטב

תפוחי אדמה ברוטב

תפוחי אדמה ברוטב, אני בעד לנסות להכין דברים בדרך קצת שונה, מי יודע מה יצא ואולי אפילו יתגלה משהו חדש.
בדרך כלל כשמכינים תפוחי אדמה זה בתנור או בתוספת לעוף  ואם כבר עושים על האש זה בדרך כלל כתוספת אז התחלתי לחשוב למה לא להכין תפוחי אדמה ברוטב על האש ?
אני אוסיף להם קצת פטריות (שלא ירגישו לבד) ויש לי אחלה תבשיל לארוחת הצהריים.
מעניין מה יצא אני בטוחה שיהיה טעים וקצת שונה מהרגיל יאללה למתכון.

מרכיבים:

2 בצלים קצוצים
4 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות קטנות – בינוניות
2 כוסות מים
כף פפריקה
חצי כפית תבלין קארי
פלפל שחור גרוס
מלח

אופציה:
להוסיף חבילת פטריות שמפיניון חתוכה גס


הכנות:

1. לטגן את הבצל, להוסיף את התפוחי אדמה להקפיץ כמה דקות הזהבה קלה ולהוסיף מים ותבלינים.

2. לבשל תוך כדי עירבוב עד שתפוחי האדמה רכים, מידי פעם להוסיף מים במידה וצריך בסביבות 30 – 40 דקות על אש נמוכה בינונית.

14029 צפיות 2 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

שירה : “כמו תמיד מתכון מנצח!!!”

ענת : היי ניקי – הכנתי אתמול -טעים בטירוף ,חבל שלא עשיתי כמות כפולה .תודה על מתכון טעים.

ג’ינג’ונת : חברה, רוצו להכין…יצא פשוט טטטטטטטטטטטטטטעים!!

שרית לב : אחלה מתכון. לא נשאר כלום ומראש עשיתי כמות כפולה! שינוי קטן שעשיתי מפאת מחסור בפפריקה – לא הוספתי…

שושנה : “הכנתי אתמול ביחד עם השניצל דג שלך, ויצא מדהייייים!!!!!
כל המשפחה נהנתה!!!!!
הילדים חיסלו! תודה לך ניקי!
את מלכת המתכונים בבית שלנו!!!!”


152
תגובות

  הרשם  
עדכן
ליבילע

טעים
כל מילה נוספת מיותרת, המתכון הנוסטלגי של סבתא שניקי גילית לנו אותה…

לוסי המבשלת

שלום ניקי, כמה מים צריך להוסיף לתבשיל? ואיך לעשות שהוא לא יהיה מיימי מידי?
תודה רבה.

ליבי

היי ניקי. מטגנים את הבצל בקצת שמן?
תודה

יעל

היי ניקי.. מה מתאים במקום קארי?
אין לי

אילנה

היי ניקי, את הפטריות יש לטגן ולבשל יחד עם התפוא או לטגן בנפרד ולהוסיף לתבשיל כשהוא מוכן? (משתמשת בפטריות טריות לא משימורים)

מרים

שלום ניקי. המתכון המקורי לא היה עם חוויאג’ במקום קארי?

1 8 9 10