ארוחת צהריים מהירה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

ארוחת צהריים מהירה

יש לומר משהו בזכות מתכונים מהירים, ארוחת צהריים בכלום עבודה 30 – 40 דקות והכל מוכן מסוג הארוחות כשאני מכינה כשאני בלחץ ואין לי זמן להשקיע אבל עדיין תיהיה מנה עיקרית + שתי תוספות יאללה לעבודה.

מרכיבים:

לבבות חמוץ מתוק – שתי סיבות שאני אוהבת להשתמש בלבבות האחת זה בשר לא יקר, המשך למטה.
אורז עם אטריות – או בשמו הרגיל אורז עם נחשים, 5 דקות עבודה וזה עולה על האש.
תפוחי אדמה ברוטב – הבחירה הטבעית זה תפוחי אדמה בתנור נכון ? אבל לא הפעם…


הכנות:

איך מתארגנים ?

כפי שכתבתי את כל הארוחה ארגנתי בערך ב 40 דקות,
אם אני רוצה להקל על החיים עוד קצת ולהתארגן מראש אז אפשר להכין בדרך הזאת
לבבות – זוכרים שכתבתי על הסיבות שאני אוהבת לבבות ? אז הסיבה השנייה זה שהם צריכים 5 דקות על האש.
5 דקות באמת ? כן, החוכמה זה מראש להתעסק איתם לנקות ואז להקפיא.
לפני שיקפצו עליי אני אומרת צריך להכשיר את הלבבות לפני השימוש.
תמיד טוב להחזיק בבית סוגי בשרים לשעת לחץ שלוקח כמה דקות להכין אותם.
לבבות, פרגיות, חזה עוף, שווארמה, תבקשו שיחתכו אותם קטן לא לגודל שיפודים אלא יותר קטן.
מחבת חמה מאוד זה בדיוק 5 דקות ולצלחת.
אין בעיה להכין ערב קודם זה יוצא נהדר.
אורז התוספת האולטמטיבית כשיש ילדים, עוד סוג תוספת של 5 דקות והשאר זה על האש.
קצת אטריות לעשות את התוספת קצת יותר מעניינת לילדים וזה מושלם.
את האורז אני מעדיפה להכין באותו יום שאוכלים. כמה פשוט ככה טעים.
תפוחי אדמה ברוטב – כי אני אוהבת שינויים וכמה אפשר להכין תפוחי אדמה בתנור ?
חוץ מזה האורז צריך איזה רוטב שילווה אותו ככה בכיף, זה אחלה שילוב.
לגבי הכנה מראש אני מעדיפה להכין באותו יום, אם מישהו לחוץ שיכין ערב קודם.
בנוגע לילדי המיקרו אין בעיה לחמם את שלושת המתכונים במיקרו.
אני אומר בכנות כשאני מכינה כאלה ארוחות לפעמים יש לי הרגשה שמא לא הכנתי מספיק וכאמא רצוי שאני אשקיע יותר. אני מבשלת כבר המון שנים ולפעמים יש לי הרגשה שיכולתי לעשות יותר.
אתם מכירים את הרגשי אשם של האמהות שלא משנה מה הן יכינו תמיד תיהיה להן הרגשה שלא הכינו מספיק והילדים עלולים להישאר רעבים ?
אז זה קורה לי לפעמים למרות בסופו של דבר הכל בסדר הילדים אוכלים ונהנים.
מישהי יודעת מתי זה עובר ? הייתי חושבת שבאיזה שלב זה יעבור הרי אני לא אמא מאתמול אבל כנראה אמא נשארת אמא.

4803 צפיות 6 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

7
תגובות

  הרשם  
עדכן
מ

לצערי,מה שלך לוקח 5 דקות לי שעתיים.כל השבת על שני מתכונים.או לקנות אוכל מוכן…

אביטל גלאון

הי ניקי, תודה רבה על כל המתכונים. גם אני שואלת בעניין המחבתות-הן נראות נהדרות ואיכותיות, את יכולה לכתוב של איזו חברה הן? אם אפשר. כבר הרבה זמן אני מחפשת מחבתות איכותיות ונוחות ולא יודעת איזה לקנות. תודה!

שירה

הי ניקי, מה שלומך? קודם כל אלפי תודות על ההשקעה והמסירות שלך. מרגישים שאת שמה את הלב שלך באתר הזה.
יש לי שאלה כל כך לא קשורה אבל אני חייבת לשאול- איך מנקים את המחבתות שיש האלה (כמו שבתמונה)? הם מתלכלכים בשומן מבחוץ, וכלום, אבל כלום לא מצליח לנקות אותם! איך את עושה?
סליחה על השאלה… מקווה שזה בסדר להטריד אותך בשטויות 🙂