האני מאמין שלי

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

האני מאמין שלי

לתת לילדים כסף שילכו לקנות לחמניה במאפייה זה לא צהריים, אותו דבר לגבי משולש פיצה.
להכין פסטה נטו בלי כלום הכוונה לבשל פסטה וזהו, זאת לא ארוחת צהריים כלומר זה לא מספיק,
כמובן איך אפשר לשכוח את ערימת הקטשופ מעל, לפעמים יש לי תחושה שיש יותר קטשופ בצלחת מאשר אוכל…

הכנות:

כל אחד מאיתנו מוצא את הדרך שלו להתארגן על אוכל. יש כאלה שמראש לא מתעסקים עם זה והולכים על מסעדות. מזכיר את תקופת הרווקות שלי ושל בעלי הרבה מסעדות עברו תחת הידיים שלנו, טוב עוד לא היו לנו ילדים.
אני זוכרת כשהייתי קטנה הייתי חוזרת בצהריים מבית הספר אמא שלי דאגה שימתין אוכל לי ולאחותי. לעומת זאת השכנה הייתה נותנת לילדים כסף לקנות אוכל מהיר, כן כמעט כל יום.
הילדים שלי הולכים בצהריים לילדים אחרים ולהיפך כמובן, נתקלתי במגוון “ארוחות צהריים” שהילדים שלי אכלו בבתים אחרים בצהריים. למה במרכאות ?
כי לתת לילדים כסף שילכו לקנות לחמניה במאפייה זה לא צהריים, אותו דבר לגבי משולש פיצה.
להכין פסטה נטו בלי כלום הכוונה לבשל פסטה וזהו, זאת לא ארוחת צהריים כלומר זה לא מספיק,
כמובן איך אפשר לשכוח את ערימת הקטשופ מעל, לפעמים יש לי תחושה שיש יותר קטשופ בצלחת מאשר אוכל…
קפיצה קטנה לעתיד, היום האימהות (חלקן כמובן) עושות את הדבר הכי קל והולכות על אוכל מוכן הקפואים למינהם.
אני רואה בסופר עגלות מפוצצות עם השניצלים המוכנים ותסלחו לי שאני לא זוכרת שמות.
כאילו למה לטרוח ולהכין ארוחת חמה אם אפשר להכניס שניצל למיקרו ותוך דקה הוא בצלחת, נכון ? אין כאן העברת ביקורת חס וחלילה כל אחד יש לו את ההתנהלות שלו.
אני רק אומרת שאפשר לשלב, אם נותנים שניצל קפוא תדאגו לתוספת טובה וביתית ליד שיהיה איזון בין השניים ואולי איזה ירק ליד, שהילד יקבל עוד דברים בארוחה ולא רק דברים מוכנים.
מבחינתי אין משהו רע בכל הקפואים ולשעת הצורך שאין זמן או לחוצים אפשר בהחלט להשתמש, זאת אופציה לא רעה בכלל.
הרעיון הוא למצוא את נתיב הפשרה שכולם יהיו מרוצים ולהרגיש שעשית בשביל הילד שלך הכל.
מי שעוקב אחרי הפרוייקט של “ארוחות הצהריים” אני נותנת מידי פעם טיפים שעובדים בשבילי שעושים את החיים שלי קצת יותר קלים בהתנהלות היום יומית.
לסיום כי באמת כתבתי הרבה, שני דברים מנחים אותי ביום יום,
שהילדים שלי יקבלו אוכל טרי יום יום (במידת האפשר) והשני זה מתכונים מהירים וקלים.
יש עיקרון שלישי שאני לא מקפידה עליו מספיק אבל אני משתדלת שיהיו ירקות בכל ארוחה.
בסופו של דבר אין כמו אוכל של אמא והזיכרונות על האוכל הזה ילוו את הילדים כל החיים

11367 צפיות 15 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

9
תגובות

  הרשם  
עדכן
מירי

אשת חיל מי ימצא:)

רחלי

שלום ניקי, אשמח שתתני רעיונות של ארוחות צהריים שהם פרווה או חלביות,
ויחד עם זה מזינות.
הילדים שלי לא רוצים להיות “בשריים” ולפעמים אני מרגישה שהם אוכלים רק פסטה כמו שכתבת בפוסט.
כמובן שאני מכינה גם רוטב וסלט.
תודה על האתר המקסים . אני מאד נהנת ממנו ונעזרת בו המון.

דנית

כל מילה בסלע !!!!
יישר כוח אני מסכימה עם כל מילה.
אין כמו לתת לילדים אוכל שמוכן בבית ולא כל המתועש
אין כמו לאפות בבית המון אפשר להקפיא ולהוציא בשעת הצורך.

קרן

בוקר טוב ניקי,

מקווה ששלומך טוב.
רציתי לשאול אם משהו לא בסדר באפליקציה של אנדרויד. מיום חמישי אני יכולה להכנס לאפליקציה,אך כאשר אני מנסה להכנס למתכון החיצים מסתובבים ומסתובבים וזה לא נכנס למתכון…..את חלק מהיום יום שלי, אני זקוקה לזה בדחיפות… 🙂
לתשובתך אודה,

יום נפלא,
קרן

לבבית

היי ניקי
אני עוקבת אחרי הפרויקט הזה מאז שהוא התחיל ומאד נהנית.
רק שאלה יש לי, איך את נותנת 2 תוספות של פחמימות בארוחה אחת?
אני יודעת שמנה של צהרים צריכה להיות חלבון, פחמימה וירק.
איך אפשר גם אורז וגם תפו”א/פסטה?

בכל מקרה אני נהנית מאד מהאתר שלך, ומשתמשת בו המון
שאי ברכה.