יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

ארוחות צהריים מתכוני שאריות ניקי מבשלת

ארוחת צהריים טעימה

19 יוני 2016
(Visited 3,840 times, 1 visits today)

אני יודעת שהרבה גולשים ביקשו שאני אמשיך עם הפרוייקט הזה, העניין הוא שאני אדם אחד שמנהל את כל ניקי (באמת שזה רק אני) ולפעמים עומס העבודה קצת גדול עליי ואני צריכה לקחת נשימה ולהמשיך הלאה.
אני מבטיחה לנסות להמשיך עם הפרוייקט בסדר ? אני בעד כל מה שיכול לעזור לגולשים.

מרכיבים:

שניצלים – קשה ליפול עם שניצלים ואני מאוד אוהבת את התיבול שאני משתמשת.
פלחי תפוחי אדמה אפויים – מעולים! יופי של תפוחי אדמה מומלצים בחום.
פילאף – נו טוב עוד קומבינה בדרך….
סלט ירקות
מאפינס שוקולד לקינוח – לא מסובך להכין וזה נחמד לילדים שממתין להם משהו מתוק בסיום.

אולי תאהב גם את...♥

  • לחמג’ון מאפה בשר עם ירקות

    מאפה טעים להפליא! פשוט להכנה והתוצאה יפהפייה, מוכנים להתאהב ?
    שילבתי במתכון אחד שני דברים שאני מאוד אוהבת, בשר טחון ושמרים ואיזה שילוב מופלא זה השניים.
    אני בעד לפתוח את סוף השבוע עם מאפי שמרים ובשר קצת ירקות עם מלא טעמים טובים והבשר מורגש בכל ביס.
    אני אפילו קוראת לזה נישנוש הקטנים האלה בגודל 2 ביסים והם נעלמים במהירות. זה סוג של מאפים אישיים.
    ערימה גדולה באמצע השולחן שימו לב איך היא נעלמת, תגישו עם טחינה טובה ליד, סלט ירקות ואל תשכחו מאיפה לקחתם את המתכון 🙂

     

    30 יחידות

  • גזרים צלויים בתנור

    המתכונים הכי אהובים עליי לוקחים דקה הכנה ואת השאר אני משאירה לתנור. לפעמים קשה להאמין כמה המתכונים האלה יוצאים טוב כי בתכל’ס אין כאן כלום והתוצאה ללקק ת’אצבעות כמה  פשוט ככה טעים.
    גזרים צלויים במייפל, נגיעות של בלסמי, מעט שמן זית ותתכוננו להתאהב במתכון נהדר. תשמרו במועדפים שלא ילך לאיבוד ותכינו הרבה כי כל הזמן מנשנשים. אפילו לא קילפתי את הקליפה אין יותר קל מזה.

    3 – 4 מנות

  • פרגיות ברוטב ברביקיו ודבש

    תרשו לי זה טעים ברמות. כשאני רוצה להכין ארוחת הצהריים לילדים (שימו שניצל בצד לרגע) אני מכינה את המתכון הזה.
    ואוו כמה טעים וכמה פשוט להכין, הרוטב הזה גאוני!  הוא נותן טעם מופלא לפרגיות, לחזה עוף ואפילו לכנפיים, מה שיש לכם הולך.
    פשוט פשוט לערבב ולתבל את הפרגיות אני מבטיחה שלא תפסיקו לנשנש.
    ממבט ראשון לא נראה משהו אבל ברגע שתטעמו אין מצב שתפסיקו להכין.
    אפשר להכין כמות מהרוטב ולשמור בהקפאה זה נשמר נהדר.

    3 – 4 מנות

  • המבורגר חזה עוף

    למה בעצם אנחנו כל כך אוהבים המבורגר ? מה יש בקציצה הזאת שהיא הפכה ללהיט היסטרי שכולם כל כך אוהבים ? איך מכינים את ההמבורגר המושלם שיוצא רך, עסיסי כזה שמתבקש לתת ביס.
    אני רק עשיתי שינוי אחד מאוד חשוב, לא השתמשתי בבקר רציתי בשר זול יותר ושעדיין יתן תוצאה טובה גם אם בחרתי להוזיל את המצרכים.
    יצא מושלם! הגשתי בתוך לחמניות עם ירקות וקטשופ והילדים חיסלו.
    מה אתם חושבים שאני לא לקחתי ? אין מצב זה נראה כל כך טוב שהייתי חייבת לקחת לחמניה אחת.

    12 המבורגרים

הכנות:

איך מכינים שיהיה הכי קל ?

פלחי תפוחי אדמה אפשר להכין ערב קודם, מומלץ להכין יותר כל הזמן מנשנשים מהם.
עוד אפשרות להכין עד אחרי הבישול ולהמשיך את האפייה בתנור למחרת. מאוד מומלצים מתאימים לילדים.
איך מחממים ? מכוסה על 180 מעלות בערך 20 דקות.

שניצלים – להכין באותו יום שאוכלים מה לעשות זה הכי טעים בדרך הזאת.

פילאף – תבשיל שיש בו הכל, הוא משביע בפני עצמו הוא לא צריך משהו ליד.
מי שלוקח אוכל לעבודה הפילאף נהדר למטרה הזאת. חימום במיקרו והוא נהדר.
אני מכינה אותו בעיקר כשיש לי שאריות אני לא זורקת אוכל, הוא מתחפש אצלי למשהו אחר.
הפעם הזאת השתמשתי בו בתור תוספת. אין בעיה להכין יום מראש, הוא טעים מאוד וממלא את הבטן.

מאפינס שוקולד – אני מכינה כמות גדולה ומקפיאה, הדבר היפה שלא צריך לחמם, להוציא לשיש לתת לו קצת להפשיר והוא נהדר.

הרשם
עדכן
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments