תפריט לארוחה יום כיפור

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
תפריט לארוחה יום כיפור

תפריט לארוחה יום כיפור

אני אוהבת להתחיל את ההכנות כמה ימים מראש וכמה שפחות להשאיר ליום האחרון.  כשבוע קודם אני מחליטה על תפריט בהמשך יהיו שינויים קלים אבל לא משהו מאוד משמעותי. אני מכינה רשימה מסודרת של כל הדברים שאני צריכה מה שצריך אני קונה ויאללה מתחילים.


הכנות:

הנה הסעודה המפורטת כולל תמונות קליק אחד ואתם שם

4 ימים קודם הכנתי את העוגת תפוחים והבראוניז והכנסתי להקפאה

יומיים קודם הכנתי את רוב הדברים, העוף בקפה, קציצות טונה,  חתכתי את הירקות של הפרגיות וחלטתי את תפוחי האדמה,  בנוגע לתפוחי אדמה הדקים חתכתי והשריתי במים במקרר עד למחרת.
הכנתי את המרק.

יום הסעודה: להכניס את הפרגיות והירקות לתנור (חשוב שהתפוחי אדמה יהיו חצי רכים), הכנתי את האורז והשארתי סגור עם המכסה, התפוחי אדמה הוכנו.
אם לא מדובר ביום חם או שהמזגן עובד אפשר להשאיר את האוכל בחוץ ואז יותר קל כשצריך לחמם.
כארבע שעות לפני ההגשה הכנתי את הבצק ונתתי לו לתפוח, העניין שצריך לגמור עם החלה כשעה לפני ההגשה שהתנור יהיה פנוי לחמם את כל הדברים. לעטוף יפה עם נייר כסף ולשמור בצד.
אם אתם בלחץ אפשר להכין כמה ימים קודם ולהקפיא, להוציא כשעה לפני ההגשה לתת לה להפשיר לכסות ולתת חימום קל כמה דקות לפני ההגשה.
עוד אפשרות לתת התפחה ראשונה 8 – 9 שעות במקרר ולעבוד עם החלה בבוקר.
כשעה וחצי לפני ההגשה להוציא את העוף  המרק והקציצות מהמקרר.
כשעה לפני הארוחה להוציא מההקפאה את העוגת תפוחים והבראוניז.
כ 30 דקות לפני ההגשה לחמם תנור ל 180 מעלות (הוא עוד חם מהחלה) להכניס את הפרגיות והירקות, התפוחי אדמה, אורז, חשוב מאוד לכסות הכל בנייר כסף.
כ 20 דקות לפני ההגשה לחמם על האש בינונית נמוכה את העוף והקציצות ולהשאיר מכוסה.
את המרק כ 10 דקות לפני ההגשה.
בינתיים להכין את הסלט ואת הרוטב ולערוך את השולחן.

צום מועיל וקל

5208 צפיות 6 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

תגובות

  הרשם  
עדכן