יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

ארוחות צהריים ניקי מבשלת

ארוחת צהריים קלה וטובה

29 נובמבר 2015
(Visited 1,689 times, 1 visits today)

ארוחת צהריים קלה וטובה

בא לי להכין דברים טובים היום, עדיין לא החלטתי בדיוק מה אבל סביר להניח שאני אמצא משהו במזווה.  ארוחה קלה טעימה ופשוטה לא צריך יותר מזה.

מרכיבים:

תפריט לארוחת צהריים :
פרגיות מוקפצות עם ירקות – 10 דקות על השעון באמת מנה קלה להכנה. הסילאן משתלב נהדר עם הפרגיות
קישואים ברוטב אדום –  היו לי שני קישואים במקרר, מה שאני לא אכין משהו איתם ?
חטיפי זעתר – נשנוש טעים שהילדים אוהבים לאכול, מספיקה פיתה אחת או שתיים.
פסטה לילדים –  אני מתה על הפסטות האלה,  קלות הכנה וזה שאפשר להכין מראש זה הכי טוב.

אולי תאהב גם את...♥

  • לחמג’ון מאפה בשר עם ירקות

    מאפה טעים להפליא! פשוט להכנה והתוצאה יפהפייה, מוכנים להתאהב ?
    שילבתי במתכון אחד שני דברים שאני מאוד אוהבת, בשר טחון ושמרים ואיזה שילוב מופלא זה השניים.
    אני בעד לפתוח את סוף השבוע עם מאפי שמרים ובשר קצת ירקות עם מלא טעמים טובים והבשר מורגש בכל ביס.
    אני אפילו קוראת לזה נישנוש הקטנים האלה בגודל 2 ביסים והם נעלמים במהירות. זה סוג של מאפים אישיים.
    ערימה גדולה באמצע השולחן שימו לב איך היא נעלמת, תגישו עם טחינה טובה ליד, סלט ירקות ואל תשכחו מאיפה לקחתם את המתכון 🙂

     

    30 יחידות

  • גזרים צלויים בתנור

    המתכונים הכי אהובים עליי לוקחים דקה הכנה ואת השאר אני משאירה לתנור. לפעמים קשה להאמין כמה המתכונים האלה יוצאים טוב כי בתכל’ס אין כאן כלום והתוצאה ללקק ת’אצבעות כמה  פשוט ככה טעים.
    גזרים צלויים במייפל, נגיעות של בלסמי, מעט שמן זית ותתכוננו להתאהב במתכון נהדר. תשמרו במועדפים שלא ילך לאיבוד ותכינו הרבה כי כל הזמן מנשנשים. אפילו לא קילפתי את הקליפה אין יותר קל מזה.

    3 – 4 מנות

  • פרגיות ברוטב ברביקיו ודבש

    תרשו לי זה טעים ברמות. כשאני רוצה להכין ארוחת הצהריים לילדים (שימו שניצל בצד לרגע) אני מכינה את המתכון הזה.
    ואוו כמה טעים וכמה פשוט להכין, הרוטב הזה גאוני!  הוא נותן טעם מופלא לפרגיות, לחזה עוף ואפילו לכנפיים, מה שיש לכם הולך.
    פשוט פשוט לערבב ולתבל את הפרגיות אני מבטיחה שלא תפסיקו לנשנש.
    ממבט ראשון לא נראה משהו אבל ברגע שתטעמו אין מצב שתפסיקו להכין.
    אפשר להכין כמות מהרוטב ולשמור בהקפאה זה נשמר נהדר.

    3 – 4 מנות

  • המבורגר חזה עוף

    למה בעצם אנחנו כל כך אוהבים המבורגר ? מה יש בקציצה הזאת שהיא הפכה ללהיט היסטרי שכולם כל כך אוהבים ? איך מכינים את ההמבורגר המושלם שיוצא רך, עסיסי כזה שמתבקש לתת ביס.
    אני רק עשיתי שינוי אחד מאוד חשוב, לא השתמשתי בבקר רציתי בשר זול יותר ושעדיין יתן תוצאה טובה גם אם בחרתי להוזיל את המצרכים.
    יצא מושלם! הגשתי בתוך לחמניות עם ירקות וקטשופ והילדים חיסלו.
    מה אתם חושבים שאני לא לקחתי ? אין מצב זה נראה כל כך טוב שהייתי חייבת לקחת לחמניה אחת.

    12 המבורגרים

הכנות:

איך מכינים ?

קודם כל מה מכינים מראש שיהיה קל, אז את הפרגיות, פסטה והקישואים אפשר להכין מראש.
למה אני אוהבת להשתמש בפרגיות ? אני תמיד מבקשת מהקצב שיחתוך אותן קטן ואני לא מתכוונת לשיפודים אלא יותר קטן.
היתרון של פרגיות חתוכות קטן זה זמן ההכנה. דקות ספורות והפרגיות מוכנות ומוגשות לשולחן.
בתחילה הקצב היה לא מבין מה אני רוצה מהחיים שלו ומה פתאום לחתוך פרגיות כל כך קטן, באיזה שלב הוא התרגל לשיגעונות שלי ועושה את מה שאני מבקשת.
לגבי הקישואים, אפשר להכין בקלות יום מראש, יופי של רוטב מעט מתיקות והולך ליד אורז או פירה.
פסטה זריזה, אני חובבת מתכונים מהירים אני חושבת שזה חלק מהעניין שאני אוהבת לבשל טרי יום יום.
אין טירחה בלבשל מתכונים של 10 דקות זה אפילו כיף כי לרוב חושבים שהשקעתי וזה לקח המון זמן, טעות זה נראה ככה. כל העניין זה לבחור את המתכונים המתאימים למה שצריך באותו רגע.
כמובן שאין צורך לתקן אנשים ולומר שזה כולה לקח 10 דקות, בדיוק להיפך (קריצה)
לגבי החימום : לחמם תנור ל 180 מעלות לכסות את הפרגיות ולחמם כ  15 דקות. עוד אפשרות לחמם מחבת עם שמן (לא הרבה) ולטגן כשתי דקות.
הקישואים נמצאים בתוך רוטב אין בעיה לחמם על האש כ 5 – 6 דקות אש בינונית תוך כדי בחישה מידי פעם.
פסטה להכניס לתנור מכוסה ליד הפרגיות כ 20 דקות.
לגבי החטיפים מכינים לפני ההגשה אין מה להכין מראש זה פשוט לא אותו דבר.
לידיעת “ילדי המיקרו” כמו שאחת הגולשות כתבה, אין בעיה לחמם במיקרו את הפרגיות הפסטה והקישואים, זה אפילו מהר יותר מהתנור.

הרשם
עדכן
2 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

אחלה אתר