יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

ארוחות צהריים ניקי מבשלת

ארוחת צהריים קציצות וספגטי

19 נובמבר 2016
(Visited 2,190 times, 1 visits today)
ארוחת צהריים קציצות וספגטי

ארוחת צהריים קציצות וספגטי

ארוחת צהריים קציצות וספגטי, אני אוהבת אוכל טוב ופשוט אוכל שמזכיר את הבית של אמא, מהסוג שכיף לחזור הבייתה אליו והלב מתחמם רק מהמחשבה על האוכל שאמא הכינה. בקיצור אוכל של בית.

אולי תאהב גם את...♥

  • לחמג’ון מאפה בשר עם ירקות

    מאפה טעים להפליא! פשוט להכנה והתוצאה יפהפייה, מוכנים להתאהב ?
    שילבתי במתכון אחד שני דברים שאני מאוד אוהבת, בשר טחון ושמרים ואיזה שילוב מופלא זה השניים.
    אני בעד לפתוח את סוף השבוע עם מאפי שמרים ובשר קצת ירקות עם מלא טעמים טובים והבשר מורגש בכל ביס.
    אני אפילו קוראת לזה נישנוש הקטנים האלה בגודל 2 ביסים והם נעלמים במהירות. זה סוג של מאפים אישיים.
    ערימה גדולה באמצע השולחן שימו לב איך היא נעלמת, תגישו עם טחינה טובה ליד, סלט ירקות ואל תשכחו מאיפה לקחתם את המתכון 🙂

     

    30 יחידות

  • גזרים צלויים בתנור

    המתכונים הכי אהובים עליי לוקחים דקה הכנה ואת השאר אני משאירה לתנור. לפעמים קשה להאמין כמה המתכונים האלה יוצאים טוב כי בתכל’ס אין כאן כלום והתוצאה ללקק ת’אצבעות כמה  פשוט ככה טעים.
    גזרים צלויים במייפל, נגיעות של בלסמי, מעט שמן זית ותתכוננו להתאהב במתכון נהדר. תשמרו במועדפים שלא ילך לאיבוד ותכינו הרבה כי כל הזמן מנשנשים. אפילו לא קילפתי את הקליפה אין יותר קל מזה.

    3 – 4 מנות

  • פרגיות ברוטב ברביקיו ודבש

    תרשו לי זה טעים ברמות. כשאני רוצה להכין ארוחת הצהריים לילדים (שימו שניצל בצד לרגע) אני מכינה את המתכון הזה.
    ואוו כמה טעים וכמה פשוט להכין, הרוטב הזה גאוני!  הוא נותן טעם מופלא לפרגיות, לחזה עוף ואפילו לכנפיים, מה שיש לכם הולך.
    פשוט פשוט לערבב ולתבל את הפרגיות אני מבטיחה שלא תפסיקו לנשנש.
    ממבט ראשון לא נראה משהו אבל ברגע שתטעמו אין מצב שתפסיקו להכין.
    אפשר להכין כמות מהרוטב ולשמור בהקפאה זה נשמר נהדר.

    3 – 4 מנות

  • המבורגר חזה עוף

    למה בעצם אנחנו כל כך אוהבים המבורגר ? מה יש בקציצה הזאת שהיא הפכה ללהיט היסטרי שכולם כל כך אוהבים ? איך מכינים את ההמבורגר המושלם שיוצא רך, עסיסי כזה שמתבקש לתת ביס.
    אני רק עשיתי שינוי אחד מאוד חשוב, לא השתמשתי בבקר רציתי בשר זול יותר ושעדיין יתן תוצאה טובה גם אם בחרתי להוזיל את המצרכים.
    יצא מושלם! הגשתי בתוך לחמניות עם ירקות וקטשופ והילדים חיסלו.
    מה אתם חושבים שאני לא לקחתי ? אין מצב זה נראה כל כך טוב שהייתי חייבת לקחת לחמניה אחת.

    12 המבורגרים

הכנות:

קציצות בשר ותפוחי אדמה – לא החלטתי מה יותר טעים, התפוחי האדמה או הקציצות או בעצם השילוב של השניים, זה מה שעושה למתכון כזה טוב ?

ספגטי עם זיתים – מתכון מנצח שעובד אצלי כבר המון זמן, אני נשארת איתו.
פטריות מוקפצות – 5 דקות הכנה זה לא מתכון.

איך מתארגנים ?
קציצות בשר ותפוחי אדמה – אין בעיה להכין הכל יום מראש, אפשר גם להכין את הקציצות שימתינו במקרר ויותר מאוחר להכין את התבשיל ואם ממש רוצים אפשר אפילו להקפיא אותן ולהשתמש לפי הצורך.
חימום על אש קטנה כ 15 דקות, לשים לב שלא חסרים נוזלים.
אני יכולתי להסתפק במנה הזאת, אני מסוגלת לחסל אותה לבד כמו שהיא.

ספגטי עם זיתים – לא מדובר רק בגדולים אלא יש גם קטנים אז כאן הספגטי הזה נכנס והוא מאוד מתאים ליד הקציצות מן בולונז טעים שכזה. עדיף להכין באותו יום שמגישים.

פטריות מוקפצות – כבר קבענו שזה לא מתכון, זאת תוספת מושלמת לכל ארוחה שחסר את המשהו הקטן ולא יודעים מה להכין אז אצלי אלו הפטריות האלה.

לחיצה על התמונה תביא אתכם למתכון המבוקש, בתאבון אנשים 🙂

הרשם
עדכן
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments