ג’חנון בחמין

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
ג'חנון בסיר חמין

ג'חנון בחמין

אני מניחה שכולם יודעים להכין חמין יש מספר מתכונים טובים באתר.
בא לי לדבר על ג’חנון מבחינתי התוספת הכי טובה לחמין זה ג’חנון במיוחד כשיש ילדים וזאת גם הזדמנות הרי התנור במילא עובד כל הלילה אז למה לא להכניס ג’חנון בפנים ? זה יוצא נפלא ללקק ת’אצבעות!
זה פינוק נהדר לילדים שמתים על זה. אני ממליצה שבעונת החורף תחזיקו קבוע ג’חנון בהקפאה שיהיה לכל עונת החמין.

מרכיבים:

חבילת ג’חנון קפוא
דבש / סילאן

שקית קוקי

 

הכנות:

1. זה בפירוש קל ביותר להוסיף ג’חנון לחמין אין כאן אפילו עבודה. צריך לדאוג להפשיר את הג’חנון מראש.

2. אחרי שהסיר של החמין מלא בכל טוב והגיע הזמן להכניס אותו לתנור לקחת את הג’חנון ולסדר אותו בתוך השקית קוקי בשכבה אחת להזליף קצת דבש מעל ולסגור את השקית.

*3. להניח את השקית על החמין לסגור עם המכסה ולהכניס לתנור.
זה כל העניין כשהחמין יהיה מוכן הג’חנון יהיה מוכן.

נכון פשוט ? 🙂

26649 צפיות 9 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

ג'חנון בסיר חמין

31
תגובות

  הרשם  
עדכן
סיגל

ניקי האם לחורר את השקית של הקוקי?

ליבנת

היי ניקי, לא תכננתי מראש. החמין מוכן אבל הגינון קפוא. לשים אותו קצת בטוסטר אובן? אם לא, יש פתרון?

אורית

ניקי שלום
יש לך אולי מתכון לקציצות לחם או משהו דומה שהמרוקאים מכניסים לחמין ?

ליבית

היי.
עשיתי חמין ורציתי להוסיף גחנון לפי ההסבר שלך.
אבל הוא לא נאפה בכלל.
אשמח להבהרה מדויקת יותר לגבי התהליך.
תודה,
ליבית