פיתות במחבת עם קמח ללא גלוטן

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
לחם במחבת עם קמח ללא גלוטן

פיתות במחבת עם קמח ללא גלוטן

איזה כיף שאפשר לאכול פיתות כאלה טעימות! ניצלתי את העובדה שקונדיטור הוא קמח ללא גלוטן ומכיל עמילן תירס והכנתי איתו מתכון לפיתות אליפות!
מתכון פשוט ביותר שנותן תוצאה נהדרת יוצאות פיתות רכות אפשר לאכול עם כל דבר, גבינות, שוקולד או כל ממרח שאוהבים, מישהו אמר שוקולד ? 🙂  פיתות טעימות גמישות ורכות במחבת בלי טיפת שמן (חוץ מהשמן בתוך הבצק).
צילמתי את המתכון בתמונות שיהיה הכי קל להכין ובלי להסתבך ברגע שתכינו את הפיתות לא תפסיקו להכין.

10 פיתות

מרכיבים:

500 ג’ קמח ללא גלוטן (קונדיטור)
25 ג’ שמרים טריים / 11 ג’ שמרים יבשים (כף)
40 ג’ סוכר (2 כפות )
כפית מלאה מלח
80 מ”ל שמן (שליש כוס)
280 מ”ל מים פושרים (כוס + 3 כפות)

הכנות:

  1. 1. לעבד את המצרכים לבצק רך לשים בקערה  לכסות ולהתפיח שעתיים. הבצק תופח אבל לא תופח מאוד.

2. לחלק את הבצק ל 10 חתיכות, לעגל לכדור ולהתפיח 20 דקות, לקמח את משטח העבודה לרדד כל כדור לעלה דק, מי שמאוד חשובה לו הצורה יכול לקרוץ עיגול גדול.

*3. לחמם מחבת (בלי שמן) כשהמחבת חמה להכניס את הבצק לקלות עד שהחלק התחתון מזהיב (מאוד מהר) להפוך לקלות עד שמזהיב ולהוציא.

לפיתות מקמח מצה תלחצו כאן

כדאי לדעת ש….
זה נהדר כשזה חם בהמשך קצת פחות, ניתן להקפיא. מדהים קל וממכר! מתכון מנצח לפיתות מדהימות.
חשוב מאוד, לא כתוב על הקונדיטור שהוא כשר לפסח, על האריזה רשום שהוא מכיל עמילן תירס, לפסח יש את הפיתות האלה
הכנה ללא שמרים, להוסיף אבקת אפייה בלי התפחות, הבצק פחות קל לעבודה הפיתות קטנות יותר.

25134 צפיות 29 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

לחם שטוח עם קמח ללא גלוטן

לחם שטוח עם קמח ללא גלוטןלחם שטוח עם קמח ללא גלוטןלחם שטוח עם קמח ללא גלוטןלחם שטוח עם קמח ללא גלוטן

לחם שטוח עם קמח ללא גלוטןלחם שטוח עם קמח ללא גלוטןלחם שטוח עם קמח ללא גלוטןלחם שטוח עם קמח ללא גלוטןלחם מחבת עם קמח ללא גלוטןלחם מחבת עם קמח ללא גלוטן

48
תגובות

  הרשם  
עדכן
הדס

הי ניקי:)
אפשר להכין את הפיתות עם קמח חיטה רגיל?