יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

מאפים מאפים מלוחים מאפים עם בצק עלים נישנושים טעימים שבועות

מקלות פרמזן

14 יולי 2019
(Visited 38,256 times, 3 visits today)

מקלות פרמזן

אתם מכירים אותי כבר הרבה שנים נכון ? מה שאני הכי אוהבת להכין זה ארוחות למשפחה שלי. אני אוהבת את המשפחתיות זה שכולנו יושבים ביחד, עושים הפסקה מכל העיסוקים ופשוט נמצאים ביחד.
בדרך כלל בערב כולנו מתפנים מכל העיסוקים ויושבים לאכול יחד, ניצלתי את ההזדמנות שהמירוץ למיליון עומדת להתחיל היא משודרת בימים שני, רביעי ושבת.  זאת תוכנית שכולנו אוהבים לראות, כיף לראות טיולים עם הזוגות בעולם להתרגש וגם לצחוק עד שהבטן כואבת, איזה משימות מטורפות יש בתוכנית הזאת.
בשבילי זאת הזדמנות נהדרת לפנק את המשפחה ולהכין להם דברים טובים, ולא מסובכים לקראת הצפייה מול הטלוויזיה. חשבתי להכין נישנושים אפשר גם להנות מהמירוץ למיליון וגם לאכול טעים תוך כדי.
לספר לכם מה הכנתי ? 🙂 מבחינתי הנישנוש הכי טוב מול הטלווזיה זה מקלות פרמזן איזה פינוק נהדר, מתכון פשוט ביותר והתוצאה מופלאה המקלות האלה ממכרים!

30 מקלות

מרכיבים:

600 ג’ בצק עלים / פילאס
80 ג’ גבינה צהובה מגורדת
80 ג’ גבינת פרמזן מגורדת
3 כפות עירית קצוצה
פלפל שחור גרוס
מעט מלח גס

ביצה טרופה
שומשום

אולי תאהב גם את...♥

  • בית לזית בגרסה מפתיעה!

    כמה שאני אוהבת לשחק במטבח ואם מעורב בצק שמרים אני בכלל לא מפסיקה לחייך. כולם מכירים את הבית לזית נכון ? לחמניה שבפנים מסתתר זית נותנים ביס והופ הילדים מופתעים וממהרים לקחת עוד אחת.
    אני החלטתי לשכלל את העניין רציתי משהו שיראה יותר יפה ולראות את הזיתים שישתלבו עם הצבע הזהוב של הבצק שמרים.
    השיפודים קרצו אליי מהמזווה והחלטתי לשלב הכל ביחד.
    מה כבר יכול להיות רע ? יש פה רק דברים טובים שיש לכל אחד בבית ובדרך אפשר להעסיק את הילדים.
    יואוו איך התלהבתי יצא יפהפה!  להגיש כזה דבר מקסים לשולחן זה הכי שווה ואם אתם חושבים שזה מסובך להכנה זאת טעות.
    לשפד את השיפודים לוקח אולי 10 דקות משם להתפיח ולתנור.
    אנשים אתם מסודרים עם ארוחת ערב זה טעים ברמות, בצק שמרים חם וזהוב משופד עם זיתים, אחד אחרי השני השיפודים האלה נעלמים. יש סרטון שהכל יהיה ברור וקל.

    20 יחידות

  • פסטה צ’יפס בתנור

    אני רוצה לומר לכם מה שהכי יפה במתכון זה הקראנצ’יות כל ביס שומעים את ההתפצחות בפה יואווו כמה טעים.
    זה חטיף נהדר ומכינים אותו מפסטה הכי פשוטה שיש בבית בעצם את כל העבודה התנור עושה, הוספתי תיבול שאני אוהבת ויש לי צנצנת על השיש מלאה בפסטה צ’יפס שכל פעם מישהו ניגש ולוקח חופן.
    רציתי לשדרג והוספתי את המטבל הכי שווה שיש אני בדרך כלל מוסיפה אותו ללביבות והוא משתלב נהדר עם הפסטה צ’יפס.
    אפשר לומר שזה סוג של ביסלי בהכנה ביתית ואני יודעת בדיוק מה הכנסתי פנימה ובלי חומרים משמרים.
    בא לכם לנשנש, יש לכם אורחים בדרך ?  תכניסו את הפסטה לתנור וזהו את רוב העבודה כבר עשיתם.
    תהנו מהקראנץ הוא מדהים.

  • לחם רך ואוורירי

    בא לכם להכין לחם רך ואוורירי לשבת ? בעצם למה לא להכין לארוחת ערב ?
    לחם חלומי תסתכלו בסרטון ותראו כמה רך הוא יוצא, מסוג הלחמים שאי אפשר להפסיק לאכול.
    אני רוצה לגלות לכם סוד הכנתי אותו ללא מערוך הכל בידיים ועכשיו אתם חושבים שזה יותר קשה ומי בכלל צריך את זה אז לא בכלל לא קשה והסברתי בסרטון איך לעבוד עם הבצק שיצא הכי טוב.
    מתכון חובה בכל בית אין כמו הלחם הזה בקלות ההכנה ובתוצאה הסופית, מרקם מעולה של בצק שמרים. אין כמו לפתוח את היום עם ריח של אפייה של לחם רך ואוורירי ממכר וסופר טעים.

    2 לחמים

  • מאפה בצל ופטריות

    תנו לי לאכול את המאפים הקטנים האלה כמה שיותר, פשוט להכנה ולא יאומן כמה טעים יוצא.
    זה הולך כמנה ראשונה כשמארחים או להגיש ליד צלחת מרק או לארוחת ערב כשבא לאכול משהו שונה.
    צהריים ? ברור שהולך זה פרווה וזה מתאים לכל.
    אני רוצה לחלוק איתכם סוד קטן לא סתם מילאתי רציתי שיצא טוב לכן עשיתי משהו נוסף, רוצים לדעת מה ? תקראו את המתכון או תראו את הסרטון שם זה בטוח יהיה הכי ברור.
    לפעמים משהו קטן נותן שדרוג נהדר ומקבלים מאפים טעימים ברמות! אני חייבת לומר לומר שהם יפים יותר בדרך הזאת. ערימה גדולה בהגשה במרכז השולחן ותוך 5 דקות לא נשאר כלום. אני כותבת מראש תכינו הרבה ותתכוננו להתאהב 🙂

    15 יחידות

הכנות:

1. לפתוח את הפילאס, על מחצית מהבצק לפזר את הגבינות,  פלפל שחור גרוס מעט מלח גס ועירית להניח מעל את המחצית השנייה של הבצק (הריקה) ובעדינות לרדד, להכניס להקפאה ל 10 דקות.

2. לקחת גלגלת פיצה ולחתוך לפסים בעובי 4 מ”מ ולהכניס להקפאה ל 10 דקות, לקחת פס ולקפל לשניים אם קצת קשה תמתינו קצת זמן ואז תקפלו ללפף אחד על השני להעביר לתבנית.

*3. לחמם תנור ל 180 מעלות  להבריש את המקלות עם ביצה לפזר שומשום ולאפות  כ 20 דקות הפסים מזהיבים קלות.

Parmesan Sticks

כדאי לדעת ש…
פילאס / בצק עלים מפשיר מהר, הפסים יכולים להימתח זה לא נורא אבל אם קשה לעבוד ככה תכניסו להקפאה לכמה דקות.

הרשם
עדכן
51 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

המקלות פרמזן נראה מעולה, אפשר לשים כל מיני גבינות?

היי ניקי הראה מושלם רציתי לדעת עם אני מקפיאה לילה לפני תוך כמה זמן זה מפשיר על הבוקר?

היי ניקי, מתאים להוסיף את הגבינות האלה במתכון של מקלות הבצל שלך?

היי ניקיגיליתי שנגמרו לי הביצים בבית.האם אפשר להדביק את הסומסום עם קצת חלב מהול במים או שיש לך רעיון אחר מה למרוח בסוף כדי שהסומסום ידבק לבצק?תודה

ניקי יצא טעים אבל יצאו לי מקלות שמנים ועבים יותר משלך
וגם קצת יבש
יש לך מושג לעזור לי לפעם הבאה ?

ניקי זה טעים לאללה!! השתמשתי בבצק עלים, ויתרתי על שלבי ההקפאה מפאת חוסר זמן ויצא פיצוץ. הילדים עפו על זה!

ניקי שלום
האם אפשר להשתמש בבצק של מלאווח?