מקלות פרמזן

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

מקלות פרמזן

אתם מכירים אותי כבר הרבה שנים נכון ? מה שאני הכי אוהבת להכין זה ארוחות למשפחה שלי. אני אוהבת את המשפחתיות זה שכולנו יושבים ביחד, עושים הפסקה מכל העיסוקים ופשוט נמצאים ביחד.
בדרך כלל בערב כולנו מתפנים מכל העיסוקים ויושבים לאכול יחד, ניצלתי את ההזדמנות שהמירוץ למיליון עומדת להתחיל היא משודרת בימים שני, רביעי ושבת.  זאת תוכנית שכולנו אוהבים לראות, כיף לראות טיולים עם הזוגות בעולם להתרגש וגם לצחוק עד שהבטן כואבת, איזה משימות מטורפות יש בתוכנית הזאת.
בשבילי זאת הזדמנות נהדרת לפנק את המשפחה ולהכין להם דברים טובים, ולא מסובכים לקראת הצפייה מול הטלוויזיה. חשבתי להכין נישנושים אפשר גם להנות מהמירוץ למיליון וגם לאכול טעים תוך כדי.
לספר לכם מה הכנתי ? 🙂 מבחינתי הנישנוש הכי טוב מול הטלווזיה זה מקלות פרמזן איזה פינוק נהדר, מתכון פשוט ביותר והתוצאה מופלאה המקלות האלה ממכרים!

מרכיבים:

600 ג’ בצק עלים / פילאס
80 ג’ גבינה צהובה מגורדת
80 ג’ גבינת פרמזן מגורדת
3 כפות עירית קצוצה
פלפל שחור גרוס
מעט מלח גס

ביצה טרופה
שומשום

הכנות:

1. לפתוח את הפילאס, על מחצית מהבצק לפזר את הגבינות,  פלפל שחור גרוס מעט מלח גס ועירית להניח מעל את המחצית השנייה של הבצק (הריקה) ובעדינות לרדד, להכניס להקפאה ל 10 דקות.

2. לקחת גלגלת פיצה ולחתוך לפסים בעובי 4 מ”מ ולהכניס להקפאה ל 10 דקות, לקחת פס ולקפל לשניים אם קצת קשה תמתינו קצת זמן ואז תקפלו ללפף אחד על השני להעביר לתבנית.

*3. לחמם תנור ל 180 מעלות  להבריש את המקלות עם ביצה לפזר שומשום ולאפות  כ 20 דקות הפסים מזהיבים קלות.

מה היה לנו ? מקלות מלוחים ממכרים! לביבות ירק, מטבל שמנת, עגבניות שרי בשמן זית,  ארוחת נישנושים מעולה מול הטלוויזיה. עכשיו רק נותר להנות מול המירוץ למיליון. בתאבון 🙂

Parmesan Sticks

כדאי לדעת ש…
פילאס / בצק עלים מפשיר מהר, הפסים יכולים להימתח זה לא נורא אבל אם קשה לעבוד ככה תכניסו להקפאה לכמה דקות.

9016 צפיות 42 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

מקלות פרמזןמקלות פרמזןמקלות פרמזןמקלות פרמזן

28
תגובות

  הרשם  
עדכן
ציון חורי

גאוני!!!!! קל , פשוט , ממכר……

ציון חורי

גאוני- פשוט ממכר……

חגית שרף

הי, טעים מאוד, אשמח לקישור למתכון סלט שרי ושום

תמר

הי ניקי, אפשר להשתמש בבצק פילאס? (זה מה שיש לי במקפיא 🙂 )

איריס

היי ניקי, אני לא אוהבת את טעם העירית, האם אפשר שום במקום?

אורלי

היי ניקי תודה רבה על כל המתכונים המיוחדים
אפשר בלי פרמז’ן?

סיגל

ניקי שלום, אליפות של מתכונים. תודה רבה.
שאלה, האם ניתן להקפיא את המקלות? במידה וכן לפני או לאחר האפיה?
תודה מראש