יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

מאפים מאפים מתוקים

מקלות שוקולד אפויים אמאל'ה כמה טעים

27 נובמבר 2022
(Visited 11,520 times, 1 visits today)

מקלות שוקולד אפויים אמאל'ה כמה טעים

איזה יאמי של מקלות שוקולד אפויים מתכון חמוד ויותר מזה פינוק נהדר שכיף לאכול.
לא מסובך באמת הכי חיים קלים ויוצא הרבה אז אפשר לחגוג. השתמשתי בבצק מוכן שמתי דברים טובים שאני אוהבת המון שוקולד ובשביל הקראנץ הוספתי אגוזים ונגיעות של קינמון לא הפסקתי לאכול מרוב שיצא טעים.
הריח השוקולדי במטבח הרג אותי אפילו אביב הגיע למטבח בשביל לבדוק מאיפה מגיע הריח הטעים הזה.
מתכון להתאהב בו לא תפסיקו להכין פיצוץ של מקלות שוקולד הכי יאמי.
עכשיו נזכרתי במשהו בזמנו סיפרתי לכם שבקופסת האוכל של אביב אני שמה משהו מתוק לסיום הארוחה אז המקלות האלה הכי מתאימים לארוחת עשר משהו מתוק ממני שנעשה בהמון אהבה.

40 פלוס מקלות

מרכיבים:

בצק שמרים מוכן
ממרח שוקולד
50 – 60 ג' אגוזי מלך גרוסים
כפית קינמון
כפית סוכר חום בהיר דמררה

ביצה טרופה
כפית סילאן

 

הכנות:

1. לחצות את הבצק באמצע על חצי אחד למרוח שוקולד לפזר אגוזי מלך, לערבב קינמון וסוכר ולפזר על האגוזים, את החצי השני של הבצק להניח מעל לתת רידוד קל וליישר את הדפנות.

3. לחתוך את הבצק לרוחב כלומר לחצות אותו ולחתוך פסים דקים לקחת פס ולגלגל אותו בשני הצדדים בכיוונים מנוגדים ולהעביר לתבנית, להתפיח כ 10 – 15 דקות.

4. לחמם תנור ל 180 מעלות, להבריש את המקלות עם ביצה לאפות כ 20 דקות או עד שהמקלות מזהיבים.

הסבר קצר מה עשיתי עם הבצק לפני שהתחלתי, פרסתי את הבצק וחציתי לשניים כל חצי הנחתי על נייר אפייה (בלי הניילון) חשוב להניח כשהצד העליון של הבצק יהיה על הנייר אפייה בשביל שלא ידבק וחצי אחד העברתי בינתיים למקרר.

מקלות שוקולד אפויים

הרשם
עדכן
15 תגובות
החדש ביותר
הישן ביותר
Inline Feedbacks
הצג את כל התגובות
WordPress PopUp Plugin
דילוג לתוכן