בורקס טונה וזיתים
בורקס טונה וזיתים, רוצים ארוחה קלה ? כי לא תמיד בא להשקיע או להכין בשר לפעמים מחפשים משהו לאכול בכיף ושיהיה קליל. אז אני נזכרת שיש לי פילאס בזריזות להוציא להפשרה אני אפגש איתו עוד כמה שעות ואני אכניס לתוכו דברים טובים ליד סלט גדול ביצים קשות זה מספיק, בתאבון.
(להפשיר את הבצק במקרר כמה שעות מראש)
זמן הכנה:
כ 30 דקות
הכנות:
1. לחתוך חצי מהפילאס, את השאר להחזיר למקפיא. לערבב את מצרכי הרוטב ולמרוח על הבצק, לפורר את הטונה מעל את הזיתים ולפזר גבינה צהובה לגלגל לרולדה אחת, להבריש בביצה ולפזר שומשום.
2. חום בינוני 180 מעלות כ 15 דקות או עד שמזהיב.
להגיש עם סלט ירקות וביצים קשות.
גולשים מכינים וממליצים:
יוליה : "יאמיייי אני ידעתי מראש לא להתעסק עם המתכונים שלך והכפלתי חחחחח.
טעים טעים טעים"
יעל : כמו תמיד מתכון פשוט וקל ובעיקר טעייים! ניקי- תודה על המתכונים המוצלחים! מפרגנת לך ובגדול