בורקס טונה וזיתים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

בורקס טונה וזיתים

בורקס טונה וזיתים, רוצים ארוחה קלה ? כי לא תמיד בא להשקיע או להכין בשר לפעמים מחפשים משהו לאכול בכיף ושיהיה קליל. אז אני נזכרת שיש לי פילאס בזריזות להוציא להפשרה אני אפגש איתו עוד כמה שעות ואני אכניס לתוכו דברים טובים ליד סלט גדול ביצים קשות זה מספיק, בתאבון.

(להפשיר את הבצק במקרר כמה שעות מראש)

זמן הכנה:
כ 30 דקות

מרכיבים:

פילאס / בצק עלים

רוטב עגבניות:
בצל קצוץ ומטוגן
כפית שום כתוש
קופסת רסק קטנה
סוכר
מל”פ (מלח, פלפל)

קופסת טונה 160 ג’
שליש כוס זיתים ירוקים חתוכים
שליש כוס זיתים שחורים חתוכים

גבינה צהובה

ביצה טרופה
שומשום

הכנות:

1. לחתוך חצי מהפילאס, את השאר להחזיר למקפיא. לערבב את מצרכי הרוטב ולמרוח על הבצק, לפורר את הטונה מעל את הזיתים ולפזר גבינה צהובה לגלגל לרולדה אחת, להבריש בביצה ולפזר שומשום.

2. חום בינוני 180 מעלות כ 15 דקות או עד שמזהיב.

להגיש עם סלט ירקות וביצים קשות.

14844 צפיות 24 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

יוליה : “יאמיייי אני ידעתי מראש לא להתעסק עם המתכונים שלך והכפלתי חחחחח.
טעים טעים טעים”

יעל : כמו תמיד מתכון פשוט וקל ובעיקר טעייים! ניקי- תודה על המתכונים המוצלחים! מפרגנת לך ובגדול

67
תגובות

  הרשם  
עדכן
יעל

כמו תמיד מתכון פשוט וקל ובעיקר טעייים! ניקי- תודה על המתכונים המוצלחים! מפרגנת לך ובגדול 🙂

שם*

הי ניקי,
במה אפשר להחליף את הזיתים השחורים?
תודה מראש

כרמית

אני עושה את זה עם בצק מלאווח, אני מרדדת אותו קצת חותכת ל4 ממלאה אני מוסיפה לפעמים תירס תפו”א מבושל , אם אני עושה למבוגרים גם חריף ולימון כבוש הולך מצויין מקפלים כמו מעטפה ומכניסים לתנור לחום גבוה 200 מעלות זה גם יוצא קריספי, אצלינו זו ארוחת ערב מנצחת, חג שמח. ניקי אתר מדהים וכ”כ שימושי

עינב

היי ניקי.
נשמע נהדר לנר החמישי של חנוכה שנפגשים היום בערב עם המשפחה. רציתי לדעת האם לגלגל את הבצק כמו שבלול? תמיד יש לי הרגשה שהבצק לא יאפה כמו שצריך בפנים.

שלומצי

ניקי את נהדרת. בדיוק חיפשתי מתכון לדגים לשבת בבוקר וזה נראה לי מתאים ומעולה (בלי הגבנ”צ).

שרון

שלום ניקי וחג שמח!
האם את מפשירה את כל אריזת הבצק ואז חותכת לחצי ומחזירה להקפאה חוזרת?
כמה זמן לוקח לבצק להפשיר במקרר, עד שניתן לעבוד איתו?

תודה רבה!

קרין

היי ניקי. רעיון נחמד מאוד. אפשר לעשות אותו גם בלי גבינה (לאלו שרגישים ללקטוז)?

1 2 3 5