בורקס טונה וזיתים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

בורקס טונה וזיתים

בורקס טונה וזיתים, רוצים ארוחה קלה ? כי לא תמיד בא להשקיע או להכין בשר לפעמים מחפשים משהו לאכול בכיף ושיהיה קליל. אז אני נזכרת שיש לי פילאס בזריזות להוציא להפשרה אני אפגש איתו עוד כמה שעות ואני אכניס לתוכו דברים טובים ליד סלט גדול ביצים קשות זה מספיק, בתאבון.

(להפשיר את הבצק במקרר כמה שעות מראש)

זמן הכנה:
כ 30 דקות

מרכיבים:

פילאס / בצק עלים

רוטב עגבניות:
בצל קצוץ ומטוגן
כפית שום כתוש
קופסת רסק קטנה
סוכר
מל”פ (מלח, פלפל)

קופסת טונה 160 ג’
שליש כוס זיתים ירוקים חתוכים
שליש כוס זיתים שחורים חתוכים

גבינה צהובה

ביצה טרופה
שומשום

הכנות:

1. לחתוך חצי מהפילאס, את השאר להחזיר למקפיא. לערבב את מצרכי הרוטב ולמרוח על הבצק, לפורר את הטונה מעל את הזיתים ולפזר גבינה צהובה לגלגל לרולדה אחת, להבריש בביצה ולפזר שומשום.

2. חום בינוני 180 מעלות כ 15 דקות או עד שמזהיב.

להגיש עם סלט ירקות וביצים קשות.

14696 צפיות 3 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

יוליה : “יאמיייי אני ידעתי מראש לא להתעסק עם המתכונים שלך והכפלתי חחחחח.
טעים טעים טעים”

יעל : כמו תמיד מתכון פשוט וקל ובעיקר טעייים! ניקי- תודה על המתכונים המוצלחים! מפרגנת לך ובגדול

67
תגובות

  הרשם  
עדכן
הילה

היי ניקי,
הכנתי הערב את הבורקסים, הוספתי לרוטב קצת קטשופ ותבלין כזה לפיצה ויצא חבל על הזמן (יש לי שריטה כזו שאני תמיד חייבת להוסיף טאצ’ אישי לכל מתכון)
בכל מקרה- יצא טעים שחבל על הזמן! תודה!

שם *

ניקי לילה טוב!
אני רוצה למלא את הטונה במלוואח כמו שבלולים, הולך?

ועוד משו.. האם אפשר למלא מלוואח בפטריות מטוגנות ובצל?

תודה מראש:)

דנה

היי ניקי
כמובן כמובן שהאוכל שלך מדהים קל וטעים בטירוף אך תמיד יש לי קצת בעיה איתו כי בהרבה מתכונים יש צורך בקמח/גלוטן אמא שלי אלרגית לזה ותמיד המתכונים נופלים שם.
יש אולי אופציה שתעשי קטגוריה למתכונים של הכל אך ללא גלוטן כמו עוגות ומאכלים ללא גלוטן זה פשוט יקל כי אני אישית מכירה המון אנשים אלרגים לגלוטן,
תורה רבה ושוב אפליקציה מעולה ומתכונים קלים וכפיים.
שבת שלום

אילנית

הי ניקי

אני מארחת 40 איש לכבוד יומולדת שנה של בני, 90% מהמתכונים הם מהאתר שלך 🙂
רציתי לשאול אם אפשר להכין את הבורק ביום שישי, לא לאפות, להכניס למקרר וביום שבת בבוקר לאפות.

תודה

הודיה

שלום ניקי ב! האם אפשר להוריד את הגבינה צהובה כדי שיהיה פרווה?

קרן

היי ניקי, לפני שמכינים את המאפה , צריך להפשיר את הבצק מראש?
תודה.

imazeira

יש לי שאלה קשה 😉
מתכון לבורקס, או משהו מעין בורקס, שלא משתמשים בו בבצק עלים, יש לך? (או שיש לך אפשרות לייצר….)
המתכונים מדהימים וטעימים, אבל חבל לי על הבריאות שהולכת בבצק…

תודה וחג שמח 🙂