יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

מאפים מאפים מלוחים מאפים עם בצק עלים מנות ראשונות מתכוני בשר טחון תבשילי עוף ובשר בתנור

בורקס בשר

9 יוני 2012
(Visited 48,942 times, 2 visits today)

בורקס בשר

בורקס בשר, יש מה שישתווה לבורקס חם מהתנור ? כזה שמפיץ ריח טעים בכל המטבח ואתה כל כך רוצה לטעום שלא איכפת לך כמה שזה חם העיקר לתת ביס וכמה שיותר מהר.

מרכיבים:

7 עלי מלאווח

למילוי:
200 ג' בשר בקר טחון
בצל קטן קצוץ
1/4 כוס מים
ביצה טרופה
כפית שטוחה גריל עוף
חצי כפית כורכום
חצי כפית כמון
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

ביצה טרופה
שומשום

הכנות:

1. הכנת המילוי: לטגן את הבצל עד הזהבה, להוסיף את הבשר ולטגן תוך כדי שמפוררים את הבשר והוא משנה את צבעו. להוסיף מים ותבלינים, ולטגן עד שהנוזלים מתאדים. להוריד מהאש ולהוסיף את הביצה לערבב במהירות.

2. להפשיר את המלאווח כשתי דקות שיהיה נוח לעבוד איתו. לחתוך לרבעים, בחלק הרחב של כל משולש להניח מהמילוי קצת פחות מכפית, לגלגל מהחלק הרחב של המשולש לכיוון הצר, לקפל את הרגליים כלפי מטה (כמו סרטן) ולהניח בתבנית כשהסגירה כלפי מטה.

3. להבריש את הבורקסים בביצה ולפזר סומסום, חום בינוני 180 מעלות כ25 דקות או עד שהתחתית מזהיבה.

4. מי שלא רוצה להשתמש במלאווח פילאס, ובצק עלים גם מתאימים. בשביל לא לעבוד קשה מה עכשיו להתחיל לעשות סרטנים ?
לחתוך בצע עלים למרובעים, להניח מהמלית במרכז להבריש את הקצוות בביצה לקפל לריבוע ולהדק בקצוות ולהמשיך כמתואר בסעיף 3.

רוצים רוטב פטריות טעים להגיש יחד עם הבורקס ?

גולשים מכינים וממליצים:

ליאת : מתכון פשוט מעולה!!! תודה ניקי..

שם : בני ה"אכלן" מכור לבורקס הזה……….רק לראות את ההתלהבות שלו ולברך אותך ניקי !!!!

חני : "איזה דבר מקסים!! כל כך טעים ועסיסי!!! לאחר שבשבת שעברה הוכן והתקבל בתשואות, השבת מכינה שנית.
יבורכו מתכונייך. תודה."

עדי : "וואו ניקי! אני מכינה המון דברים שלך והפעם הכנתי את הבורקס יחד עם הרוטב..יצא פשוט מדהים! תודה רבה:))"

שירלי : " הכנתי אתמול. יצא מדהים !!"

הרשם
עדכן
259 תגובות
החדש ביותר
הישן ביותר
Inline Feedbacks
הצג את כל התגובות
דילוג לתוכן