בורקס בשר

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

בורקס בשר

בורקס בשר, יש מה שישתווה לבורקס חם מהתנור ? כזה שמפיץ ריח טעים בכל המטבח ואתה כל כך רוצה לטעום שלא איכפת לך כמה שזה חם העיקר לתת ביס וכמה שיותר מהר.

מרכיבים:

7 עלי מלאווח

למילוי:
200 ג’ בשר בקר טחון
בצל קטן קצוץ
1/4 כוס מים
ביצה טרופה
כפית שטוחה גריל עוף
חצי כפית כורכום
חצי כפית כמון
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

ביצה טרופה
שומשום

הכנות:

1. הכנת המילוי: לטגן את הבצל עד הזהבה, להוסיף את הבשר ולטגן תוך כדי שמפוררים את הבשר והוא משנה את צבעו. להוסיף מים ותבלינים, ולטגן עד שהנוזלים מתאדים. להוריד מהאש ולהוסיף את הביצה לערבב במהירות.

2. להפשיר את המלאווח כשתי דקות שיהיה נוח לעבוד איתו. לחתוך לרבעים, בחלק הרחב של כל משולש להניח מהמילוי קצת פחות מכפית, לגלגל מהחלק הרחב של המשולש לכיוון הצר, לקפל את הרגליים כלפי מטה (כמו סרטן) ולהניח בתבנית כשהסגירה כלפי מטה.

3. להבריש את הבורקסים בביצה ולפזר סומסום, חום בינוני 180 מעלות כ25 דקות או עד שהתחתית מזהיבה.

4. מי שלא רוצה להשתמש במלאווח פילאס, ובצק עלים גם מתאימים. בשביל לא לעבוד קשה מה עכשיו להתחיל לעשות סרטנים ?
לחתוך בצע עלים למרובעים, להניח מהמלית במרכז להבריש את הקצוות בביצה לקפל לריבוע ולהדק בקצוות ולהמשיך כמתואר בסעיף 3.

רוצים רוטב פטריות טעים להגיש יחד עם הבורקס ?

61663 צפיות 26 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

ליאת : מתכון פשוט מעולה!!! תודה ניקי..

שם : בני ה”אכלן” מכור לבורקס הזה……….רק לראות את ההתלהבות שלו ולברך אותך ניקי !!!!

חני : “איזה דבר מקסים!! כל כך טעים ועסיסי!!! לאחר שבשבת שעברה הוכן והתקבל בתשואות, השבת מכינה שנית.
יבורכו מתכונייך. תודה.”

עדי : “וואו ניקי! אני מכינה המון דברים שלך והפעם הכנתי את הבורקס יחד עם הרוטב..יצא פשוט מדהים! תודה רבה:))”

שירלי : ” הכנתי אתמול. יצא מדהים !!”

247
תגובות

  הרשם  
עדכן
ציפי

ערב טוב, תודה על מתכונים קלים וטעימים. האם תוכלי להמליץ מלאווח של איזו חברה כדאי לקנות?

הלית

אפשר להכין עם בצק עלים? תודה

לאה

היי ניקי אפשר בלי גריל עוף ???

סימה

הי ניקי. הבורקס מעולה!!! מכינה אותו המון.
שאלה ברשותך – יש לך מתכון למילוי תפוחי אדמה כמו בורקס שקונים בחנות?
ועוד שאלה. יש באתר מתכון לפסטל תפו”א עם בצק פילו?
תודה שאת משדרגת לנו את המטבח ( : שנה טובה

חסוי

וואו! פשוט טעיםם!! תודה לך ניקי על עוד מתכון שנכנס לקלסר המתכונים של:)

גאולה

היי יקירתי, האם המילוי הזה טוב לרולדה מבצק עלים?

ליבנת

היי, המתכון נראה מעולה הבשר כבר התקרר במקרר אחרי בישול ולא שמתי ביצה. האם ניתן להוסיף עכשיו לפני שאני שמה במלאווח?
תודה…