רולדת בשר ובטטות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
בישולים לסוף שבוע

רולדת בשר ובטטות

רולדת בשר ובטטות, כשאין לי מצב רוח או סתם לא בא לי לדבר עם אף אחד, אני נכנסת למטבח והמצב רוח שלי משתפר פלאים.במסגרת החיסולים של החמץ לפסח, למי מאיתנו אין בצק עלים שמתחבא בפריזר ? תשלפו אותו ממקום מחבואו ויאללה תתחילו להשתעשע. מנה נהדרת לאירוח, גם טעימה וגם נראית טוב בהגשה.

מרכיבים:

בצק עלים / פילאס
2 בצלים קצוצים
חצי קילו בשר בקר טחון
חבילת פטריות פרוסות
2 בטטות רכות
כף פפריקה
2 ביצים טרופות
1/3 כוס פירורי לחם
א. מרק
מל”פ (מלח פלפל)
ביצה טרופה להברשה
שומשום לפיזור בסוף


הכנות:

1. לטגן בצל, פטריות, להוסיף את הבשר, לטגן כמה דקות, לתבל  ולהוסיף ביצים, לערבב במהירות ולהוריד מהאש.

2. למעוך את הבטטות, להוסיף את שאר המצרכים כולל תערובת הבשר, לתבל.

3. לחתוך את הבצק לשלושה חלקים, להניח שורה מהתערובת לאורך, לגלגל לרולדה, להבריש בביצה, לפזר סומסום, לחתוך חתכים לא עמוקים.   4. חום בינוני 180 מעלות כ 25 – 30 דקות או עד שמזהיב.

10324 צפיות 4 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

לימור : טעים ברמות! מומלץ גורף המון המון מחמאות!! ושוב נשארים ללא מילים. תודה לך!!


209
תגובות

  הרשם  
עדכן
לימור

ניקיייי
שכחתי לשים פירורי לחם בתערובת. קריטי?

קרן

קניתי בצק קפוא ועכשיו גיליתי שזה בצק שמרים… גם הולך?

יפעת

היי ניקי
קודם כל שוב ושוב תודה על מתכונים מעולים. כל תפריט לחג או אירוע המתכונים שלך כוכבים.
איזה רוטב ממליצה להגיש את הבורקס הזה. בדרך כלל את הבורקס בשר מגישה עם רוטב פיטריות. יש לך רעיון?

מיכל

הי ניקי , לא הבנתי למה צריך להכניס לבפנים ביצה ??
זה לא משנה את הטעם ? חייב לשים בפנים חוץ מהברשה ?

טל

היי ניקי,
האם אפשר להחליף את הבשר טחון בפרגיות טחונות?
ואם כן, אותה כמות?
תודה!

שרה

ניקי שלום,
אני מבינה שצריך לבשל את הבטטות
כדי שיהיו רכות .
הבנתי נכון ?
תודה מראש על התייחסותך
שרה

1 11 12 13