רולדת בשר ובטטות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
בישולים לסוף שבוע

רולדת בשר ובטטות

רולדת בשר ובטטות, כשאין לי מצב רוח או סתם לא בא לי לדבר עם אף אחד, אני נכנסת למטבח והמצב רוח שלי משתפר פלאים.במסגרת החיסולים של החמץ לפסח, למי מאיתנו אין בצק עלים שמתחבא בפריזר ? תשלפו אותו ממקום מחבואו ויאללה תתחילו להשתעשע. מנה נהדרת לאירוח, גם טעימה וגם נראית טוב בהגשה.

מרכיבים:

בצק עלים / פילאס
2 בצלים קצוצים
חצי קילו בשר בקר טחון
חבילת פטריות פרוסות
2 בטטות רכות
כף פפריקה
2 ביצים טרופות
1/3 כוס פירורי לחם
א. מרק
מל”פ (מלח פלפל)
ביצה טרופה להברשה
שומשום לפיזור בסוף

הכנות:

1. לטגן בצל, פטריות, להוסיף את הבשר, לטגן כמה דקות, לתבל  ולהוסיף ביצים, לערבב במהירות ולהוריד מהאש.

2. למעוך את הבטטות, להוסיף את שאר המצרכים כולל תערובת הבשר, לתבל.

3. לחתוך את הבצק לשלושה חלקים, להניח שורה מהתערובת לאורך, לגלגל לרולדה, להבריש בביצה, לפזר סומסום, לחתוך חתכים לא עמוקים.   4. חום בינוני 180 מעלות כ 25 – 30 דקות או עד שמזהיב.

12338 צפיות 2 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

לימור : טעים ברמות! מומלץ גורף המון המון מחמאות!! ושוב נשארים ללא מילים. תודה לך!!

233
תגובות

  הרשם  
עדכן
יסמין

יש לי 2 חבילות של בצק פילו במקפיא (אל תשאלי אותי למה), ואני לא יודעת איך לעבוד איתו. את יכולה לרשום הסבר מפורט לגבי הכנה של פסטלים ופאי עם המילוי הזה?
האם כדאי לטגן? או שמא לאפות?
תודה רבה על העזרה, ועל קיומך באופן כללי. את מצילה לי את המשפחה מרעב כמעט בכל ערב…

רות קפלן

נשארה לי מלית והבצק נגמר.
מה את ממליצה להכין איתו?/ להוסיף לו?

תודה

רות קפלן

שלום, ניקי.
האם אפשר להקפיא את המאפה?
תודה רבה

אדוה

היי ניקי, שבוע טוב! זוכרת את המתכון המעולה הזה מפעם…רק שבמתכון המקורי שלך היתה שכבה אחת מהבצק עלים בפריקס שפכנו את המילוי ומעל שמנו עוד שיכבה לסגירה של בצק עלים (לא כרולדות) יכול לעבוד לי בצורה הזו או שצריכה לשנות משהו בזמני האפייה? תודה מראש!

טניה אוס

ניקי המתכון הוא לרולדה אחת?

אודליה

אוקיי…תודה!

1 12 13 14