רולדת בשר ובטטות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
בישולים לסוף שבוע

רולדת בשר ובטטות

רולדת בשר ובטטות, כשאין לי מצב רוח או סתם לא בא לי לדבר עם אף אחד, אני נכנסת למטבח והמצב רוח שלי משתפר פלאים.במסגרת החיסולים של החמץ לפסח, למי מאיתנו אין בצק עלים שמתחבא בפריזר ? תשלפו אותו ממקום מחבואו ויאללה תתחילו להשתעשע. מנה נהדרת לאירוח, גם טעימה וגם נראית טוב בהגשה.

מרכיבים:

בצק עלים / פילאס
2 בצלים קצוצים
חצי קילו בשר בקר טחון
חבילת פטריות פרוסות
2 בטטות רכות
כף פפריקה
2 ביצים טרופות
1/3 כוס פירורי לחם
א. מרק
מל”פ (מלח פלפל)
ביצה טרופה להברשה
שומשום לפיזור בסוף

הכנות:

1. לטגן בצל, פטריות, להוסיף את הבשר, לטגן כמה דקות, לתבל  ולהוסיף ביצים, לערבב במהירות ולהוריד מהאש.

2. למעוך את הבטטות, להוסיף את שאר המצרכים כולל תערובת הבשר, לתבל.

3. לחתוך את הבצק לשלושה חלקים, להניח שורה מהתערובת לאורך, לגלגל לרולדה, להבריש בביצה, לפזר סומסום, לחתוך חתכים לא עמוקים.   4. חום בינוני 180 מעלות כ 25 – 30 דקות או עד שמזהיב.

22237 צפיות 13 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

לימור : טעים ברמות! מומלץ גורף המון המון מחמאות!! ושוב נשארים ללא מילים. תודה לך!!

254
תגובות

  הרשם  
עדכן
ציפי

היי ניקי, האם עדיף להקפיא לפני אפיה או אחרי?

דנאל

היי ניקי. אולי זה יתאים עם עוף טחון או הודו טחון?

אסתי

היי ניקי,
אפשר להקפיא את הרולדה אחרי אפייה?

רחלי

הי ניקי!

תוכלי לענות לי? אני ממש רוצה להכין את המתכון…

בדיוק מתכון שחיפשתי..
כמה שאלות:
1. אני רוצה להכין כמנה ראשונה וצריכה כ35 חתיכות . האם הכמות הזו מספיקה או צריך יותר? כמה?
2. האם הפטריות קריטי? אפשר פטריות משימורים או לוותר?
3. אם אני רוצה להקפיא, האם עדיף לא לאפות עד הסוף כדי שכשאחמם זה לא יהיה יבש וישרף?

תודה על אתר מדהים!!

רחלי

בדיוק מתכון שחיפשתי..
כמה שאלות:
1. אני רוצה להכין כמנה ראשונה וצריכה כ35 חתיכות . האם הכמות הזו מספיקה או צריך יותר? כמה?
2. האם הפטריות קריטי? אפשר פטריות משימורים או לוותר?
3. אם אני רוצה להקפיא, האם עדיף לא לאפות עד הסוף כדי שכשאחמם זה לא יהיה יבש וישרף?

תודה על אתר מדהים!!

אודליה ברנשטייו

הי ניקי.
אפשר לעשות את הרולדה בשילוב בשר בקר והודו טחון?
זה יצא טוב?
תודה ופורים שמח!

אורה מקובסקי

טוב. הייתי סקפטית. פרגיות עם בטטה…אממה…סומכת על ניקי בעיניים עצומות…
אני בשוק מכמה שזה טעים!! יותר טעים מבשר טחון…
חשבתי שתישאר לי רולדה להקפיא…אז חשבתי…
עכשיו אני מקווה שתישאר רולדה ליום ראשון….

1 13 14 15