רולדת בשר ובטטות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
בישולים לסוף שבוע

רולדת בשר ובטטות

רולדת בשר ובטטות, כשאין לי מצב רוח או סתם לא בא לי לדבר עם אף אחד, אני נכנסת למטבח והמצב רוח שלי משתפר פלאים.במסגרת החיסולים של החמץ לפסח, למי מאיתנו אין בצק עלים שמתחבא בפריזר ? תשלפו אותו ממקום מחבואו ויאללה תתחילו להשתעשע. מנה נהדרת לאירוח, גם טעימה וגם נראית טוב בהגשה.

מרכיבים:

בצק עלים / פילאס
2 בצלים קצוצים
חצי קילו בשר בקר טחון
חבילת פטריות פרוסות
2 בטטות רכות
כף פפריקה
2 ביצים טרופות
1/3 כוס פירורי לחם
א. מרק
מל”פ (מלח פלפל)
ביצה טרופה להברשה
שומשום לפיזור בסוף

הכנות:

1. לטגן בצל, פטריות, להוסיף את הבשר, לטגן כמה דקות, לתבל  ולהוסיף ביצים, לערבב במהירות ולהוריד מהאש.

2. למעוך את הבטטות, להוסיף את שאר המצרכים כולל תערובת הבשר, לתבל.

3. לחתוך את הבצק לשלושה חלקים, להניח שורה מהתערובת לאורך, לגלגל לרולדה, להבריש בביצה, לפזר סומסום, לחתוך חתכים לא עמוקים.   4. חום בינוני 180 מעלות כ 25 – 30 דקות או עד שמזהיב.

40585 צפיות 22 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

לימור : טעים ברמות! מומלץ גורף המון המון מחמאות!! ושוב נשארים ללא מילים. תודה לך!!

271
תגובות

  הרשם  
עדכן
רעות

תודה ניקי על מתכון מתכון מושלםםםםםם שמתי בבצק עלים שלא צריך להפשיר ; טעים בטירוף; קל להכנה

יפעת

ערב מקסים
יש מתכון לבצק שאני יכולה להכין בעצמי? תודה רבה

רותי ב.

שבוע טוב ניקי, מה שלומך? אני אף פעם לא משתמשת בבצקים מוכנים, אשמח לנסות. כמה שאלות ברשותך. אני לא אוהבת בטטה, ראיתי בתגובות שאפשר לשים תפו”א. גם פטריות אני לא אוהבת, זה יהיה מוצלח ללא פטריות? האם להוסיף משהו אחר במקום? לגבי הביצים, שמים ביצים במתכון, לפני בישול? תודה מראש על הכל

הודיה

הי ניקי,
מדוע צריך לחתוך לפני האפיה?
האם המילוי לא יישפך?

אושרה

הי ניקי, אפשר להכין את העוגה בלי בטטה ? אפשר להוסיף צנוברים? אם כן, באיזה שלב להוסיף?

אביה נ

הי ניקי, נראה מעולה. נראה לך שיעבוד עם דלעת במקום בטטה?

עינב ברגיל

ניקי יקרה, ראיתי בתגובות קודמות שאפשר להכין בבצק מולטי המושלם שלך. איזו כמות בצק להכין לכמות מילוי שבמתכון? תודה רבה

1 14 15 16