רולדת בשר ובטטות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
בישולים לסוף שבוע

רולדת בשר ובטטות

רולדת בשר ובטטות, כשאין לי מצב רוח או סתם לא בא לי לדבר עם אף אחד, אני נכנסת למטבח והמצב רוח שלי משתפר פלאים.במסגרת החיסולים של החמץ לפסח, למי מאיתנו אין בצק עלים שמתחבא בפריזר ? תשלפו אותו ממקום מחבואו ויאללה תתחילו להשתעשע. מנה נהדרת לאירוח, גם טעימה וגם נראית טוב בהגשה.

מרכיבים:

בצק עלים / פילאס
2 בצלים קצוצים
חצי קילו בשר בקר טחון
חבילת פטריות פרוסות
2 בטטות רכות
כף פפריקה
2 ביצים טרופות
1/3 כוס פירורי לחם
א. מרק
מל”פ (מלח פלפל)
ביצה טרופה להברשה
שומשום לפיזור בסוף

הכנות:

1. לטגן בצל, פטריות, להוסיף את הבשר, לטגן כמה דקות, לתבל  ולהוסיף ביצים, לערבב במהירות ולהוריד מהאש.

2. למעוך את הבטטות, להוסיף את שאר המצרכים כולל תערובת הבשר, לתבל.

3. לחתוך את הבצק לשלושה חלקים, להניח שורה מהתערובת לאורך, לגלגל לרולדה, להבריש בביצה, לפזר סומסום, לחתוך חתכים לא עמוקים.   4. חום בינוני 180 מעלות כ 25 – 30 דקות או עד שמזהיב.

25894 צפיות 33 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

לימור : טעים ברמות! מומלץ גורף המון המון מחמאות!! ושוב נשארים ללא מילים. תודה לך!!

256
תגובות

  הרשם  
עדכן
מצטרפת לחבורה 27

אפשר בלי פטריות ?

מ

ניקי, זה לא נורמלי…!!! שיניתי קצת (תוספת כוסברה והשמטת ביצים…) אבל התוצאה? מושלמת! עשית לנו ארוחת חג….

נונוש

הי ניקי
המתכונים שלך מככבים אצלי ובזכותך התחלתי גם לאפות
הכנתי אתמול את הרולדה (יצא סוף הדרך) והכנסתי למקפיא
ביום שישי אני מוציאה בערב ישר לתנור או קודם להפשיר כמה שעות?

אנונימי

הכנתי יחד עם הבן שלי (בן 4) היום (שבת) בבוקר, כיף וטעים

עינב סל

היי ניקי. היו לי אורחים ביום שישי והכנתי את הרולדה עם בצק פילו והכנתי גם את הרוטב פטריות לבורקס ואני רוצה לומר לך שזה פשוט טעים עם ובלי הרוטב.חיסלו 3 רולדות כמו כלום בנוסף לשאר האוכל שהיה על השולח. תודה על המתכון הנהדר

טלי 34

ניקי היקרה איזה פטריות עדיף טריות או משימורים? בהזדמנות זו תודה על המתכונים הטעימים אין עלייך

נעממי

היי ניקי! איך הבישולים?
יש מצב לעשות את הרולדה עם נתחי פרגיות?

1 2 3 16