רולדת בשר ובטטות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
בישולים לסוף שבוע

רולדת בשר ובטטות

רולדת בשר ובטטות, כשאין לי מצב רוח או סתם לא בא לי לדבר עם אף אחד, אני נכנסת למטבח והמצב רוח שלי משתפר פלאים.במסגרת החיסולים של החמץ לפסח, למי מאיתנו אין בצק עלים שמתחבא בפריזר ? תשלפו אותו ממקום מחבואו ויאללה תתחילו להשתעשע. מנה נהדרת לאירוח, גם טעימה וגם נראית טוב בהגשה.

מרכיבים:

בצק עלים / פילאס
2 בצלים קצוצים
חצי קילו בשר בקר טחון
חבילת פטריות פרוסות
2 בטטות רכות
כף פפריקה
2 ביצים טרופות
1/3 כוס פירורי לחם
א. מרק
מל”פ (מלח פלפל)
ביצה טרופה להברשה
שומשום לפיזור בסוף

הכנות:

1. לטגן בצל, פטריות, להוסיף את הבשר, לטגן כמה דקות, לתבל  ולהוסיף ביצים, לערבב במהירות ולהוריד מהאש.

2. למעוך את הבטטות, להוסיף את שאר המצרכים כולל תערובת הבשר, לתבל.

3. לחתוך את הבצק לשלושה חלקים, להניח שורה מהתערובת לאורך, לגלגל לרולדה, להבריש בביצה, לפזר סומסום, לחתוך חתכים לא עמוקים.   4. חום בינוני 180 מעלות כ 25 – 30 דקות או עד שמזהיב.

25867 צפיות 6 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

לימור : טעים ברמות! מומלץ גורף המון המון מחמאות!! ושוב נשארים ללא מילים. תודה לך!!

256
תגובות

  הרשם  
עדכן
עינת

ניקי ערב טוב,
יש לנו סרבני פטריות ובטטה במשפחה.. אז אני אכין עם תפוח אדמה.
אני רוצה להכין לערב החג, אם אכין בצהריים, אקרר עד הערב ולפני ההגשה אחמם בבית המארחים ישרוד טוב?
או שאת מציעה לוותר וללכת על משהו אחר?
תודה רבה ניקי על הכיף והקלות, עשית לי את האימהו
יותר פשוטה , נשיקות

עינת

מאוד מאוד מתאים לאירוח וקל.האורחים כבר מבקשים מראש את הרולדה הזו.. בחימום חוזר הבצק עלים טיפה “נובל”, מתכוונת לנסות גם עם פילאס. כך או כך טעים, פשוט ונהדר.
תודה לניקי

שלי

היי ניקי,
אני רוצה להכין את המאפה הזה ובנוסף מאפה עם בשר טחון וחצילים.
זוכרת שראיתי אצלך מתכון שנראה מעולה ועכשיו לא מוצאת.
תוכלי לכוון אותי?
תודה,
שלי

שני ירון

היי ניקי.
לפני כמה חודשים, חברה המליצה לי על האתר שלך ומאז אני מכינה (בעיקר עוגות) רק לפי המתכונים שלך וזוכה למחמאות רבות…אז מעבירה אלייך…
לגביי רולדת הבשר, האם אני יכולה במקום בצק עלים להכין בצק שק”מ?..

סיסי

היי ניקי יקרה,

האם אפשר להכין את המתכון עד שלב האפייה ביום חמישי ולאפות בשבת בבוקר? (כמובן לשמור בקירור עד האפייה)
תודה רבה !

הגר

היי ניקי..

רציתי להגיד לך שהמתכון מאוד מאוד מוצלח! קיבלתי עליו הרבה מחמאות
והוא נטרף…

נשארה לי תערובת אז הכנתי ממנה קציצות גם יצא טעים:)

אגב,
סתם לידע כללי, בשביל מה מוסיפים ביצה לתערובת בשר?

תודה רבה ושתיהיה לך ולמשפחתך שבת שלום:)

דבורה

רב תודות !

1 8 9 10 11 12 16