רולדת בשר ובטטות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
בישולים לסוף שבוע

רולדת בשר ובטטות

רולדת בשר ובטטות, כשאין לי מצב רוח או סתם לא בא לי לדבר עם אף אחד, אני נכנסת למטבח והמצב רוח שלי משתפר פלאים.במסגרת החיסולים של החמץ לפסח, למי מאיתנו אין בצק עלים שמתחבא בפריזר ? תשלפו אותו ממקום מחבואו ויאללה תתחילו להשתעשע. מנה נהדרת לאירוח, גם טעימה וגם נראית טוב בהגשה.

מרכיבים:

בצק עלים / פילאס
2 בצלים קצוצים
חצי קילו בשר בקר טחון
חבילת פטריות פרוסות
2 בטטות רכות
כף פפריקה
2 ביצים טרופות
1/3 כוס פירורי לחם
א. מרק
מל”פ (מלח פלפל)
ביצה טרופה להברשה
שומשום לפיזור בסוף

הכנות:

1. לטגן בצל, פטריות, להוסיף את הבשר, לטגן כמה דקות, לתבל  ולהוסיף ביצים, לערבב במהירות ולהוריד מהאש.

2. למעוך את הבטטות, להוסיף את שאר המצרכים כולל תערובת הבשר, לתבל.

3. לחתוך את הבצק לשלושה חלקים, להניח שורה מהתערובת לאורך, לגלגל לרולדה, להבריש בביצה, לפזר סומסום, לחתוך חתכים לא עמוקים.   4. חום בינוני 180 מעלות כ 25 – 30 דקות או עד שמזהיב.

25865 צפיות 4 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

לימור : טעים ברמות! מומלץ גורף המון המון מחמאות!! ושוב נשארים ללא מילים. תודה לך!!

256
תגובות

  הרשם  
עדכן
אורה

את אלופה ,אין עלייך
יצא טעים טעים.
את מככבת אצלי בכול כך הרבה מתכונים מוצלחים
ממליצה עלייך בחום תמיד
גם זה מתכון מנצח. ומדויק
תודה רבה לך

יהודית סגל

היי ניקי,

נראה מעולה….שאלה קטנה
מה זאת אומרת לחלק את הבצק ל3?

אפרת

הי ניקי, מה שלומך?
אני מנסה להדפיס וכבר כמה ימים זה לא יוצא טוב,
יוצא הפוך משמאל לימין,
את יכולה בבקשה לבדוק אם הבעיה אצלי או באתר?
אני על המחשב של העבודה אז חוברת המתכונים שלי לא עוזר לי,
ואני מתה להדפיס כבר איזה עשר מתכונים…
תודה מראש

דקלה

הי ניקי
האם צריך לרדד את הבצק פילאס ???
(בדר”כ אני מרדדת טיפה את הבצק העלים – זוהי פעם ראשונה שאני יעשה פילאס )
תודה רבה

חנה

הי ניקי
אני רוצה להכין את המתכון הזה ואני רוצה לדעת האם אני יכולה לגלגל את הבצק עלים כמו רולדה כפי שמופיע במרשם שלך “בצק עלים ממולא בחזה עוף וירקות”.
תודה רבה!!

יפעת

ניקי היקרה, תודה על המתכונים הנפלאים!!
האם אפשר לעשות את המתכון בלי פטריות? האם לשים משהו אחר במקום?
תודה וגמר חתימה טובה!

עינב

היי ניקי,
אני רוצה לבכין את המילוי היום בערב ומחר למלא בדפי פילו.
1. האם בהכנת המילוי מראש כדאי לשים את הביצים או את הביצים להוסיף למילוי מחר?
2. כמה דפי כדאי לשים?? 3 דפים לרולדה יספיקו או שכדאי לשים 4??
תודה מראש ושבת שלום

1 9 10 11 12 13 16