רולדת בשר ובטטות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
בישולים לסוף שבוע

רולדת בשר ובטטות

רולדת בשר ובטטות, כשאין לי מצב רוח או סתם לא בא לי לדבר עם אף אחד, אני נכנסת למטבח והמצב רוח שלי משתפר פלאים.במסגרת החיסולים של החמץ לפסח, למי מאיתנו אין בצק עלים שמתחבא בפריזר ? תשלפו אותו ממקום מחבואו ויאללה תתחילו להשתעשע. מנה נהדרת לאירוח, גם טעימה וגם נראית טוב בהגשה.

מרכיבים:

בצק עלים / פילאס
2 בצלים קצוצים
חצי קילו בשר בקר טחון
חבילת פטריות פרוסות
2 בטטות רכות
כף פפריקה
2 ביצים טרופות
1/3 כוס פירורי לחם
א. מרק
מל”פ (מלח פלפל)
ביצה טרופה להברשה
שומשום לפיזור בסוף

הכנות:

1. לטגן בצל, פטריות, להוסיף את הבשר, לטגן כמה דקות, לתבל  ולהוסיף ביצים, לערבב במהירות ולהוריד מהאש.

2. למעוך את הבטטות, להוסיף את שאר המצרכים כולל תערובת הבשר, לתבל.

3. לחתוך את הבצק לשלושה חלקים, להניח שורה מהתערובת לאורך, לגלגל לרולדה, להבריש בביצה, לפזר סומסום, לחתוך חתכים לא עמוקים.   4. חום בינוני 180 מעלות כ 25 – 30 דקות או עד שמזהיב.

31133 צפיות 29 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

לימור : טעים ברמות! מומלץ גורף המון המון מחמאות!! ושוב נשארים ללא מילים. תודה לך!!

261
תגובות

  הרשם  
עדכן
אושרה

הי ניקי, אפשר להכין את העוגה בלי בטטה ? אפשר להוסיף צנוברים? אם כן, באיזה שלב להוסיף?

אביה נ

הי ניקי, נראה מעולה. נראה לך שיעבוד עם דלעת במקום בטטה?

עינב ברגיל

ניקי יקרה, ראיתי בתגובות קודמות שאפשר להכין בבצק מולטי המושלם שלך. איזו כמות בצק להכין לכמות מילוי שבמתכון? תודה רבה

1 14 15 16