רולדת בשר ובטטות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
בישולים לסוף שבוע

רולדת בשר ובטטות

רולדת בשר ובטטות, כשאין לי מצב רוח או סתם לא בא לי לדבר עם אף אחד, אני נכנסת למטבח והמצב רוח שלי משתפר פלאים.במסגרת החיסולים של החמץ לפסח, למי מאיתנו אין בצק עלים שמתחבא בפריזר ? תשלפו אותו ממקום מחבואו ויאללה תתחילו להשתעשע. מנה נהדרת לאירוח, גם טעימה וגם נראית טוב בהגשה.

מרכיבים:

בצק עלים / פילאס
2 בצלים קצוצים
חצי קילו בשר בקר טחון
חבילת פטריות פרוסות
2 בטטות רכות
כף פפריקה
2 ביצים טרופות
1/3 כוס פירורי לחם
א. מרק
מל”פ (מלח פלפל)
ביצה טרופה להברשה
שומשום לפיזור בסוף

הכנות:

1. לטגן בצל, פטריות, להוסיף את הבשר, לטגן כמה דקות, לתבל  ולהוסיף ביצים, לערבב במהירות ולהוריד מהאש.

2. למעוך את הבטטות, להוסיף את שאר המצרכים כולל תערובת הבשר, לתבל.

3. לחתוך את הבצק לשלושה חלקים, להניח שורה מהתערובת לאורך, לגלגל לרולדה, להבריש בביצה, לפזר סומסום, לחתוך חתכים לא עמוקים.   4. חום בינוני 180 מעלות כ 25 – 30 דקות או עד שמזהיב.

29570 צפיות 29 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

לימור : טעים ברמות! מומלץ גורף המון המון מחמאות!! ושוב נשארים ללא מילים. תודה לך!!

261
תגובות

  הרשם  
עדכן
אביב

הי ניקי.. אפשרי להוסיף צנוברים?

יעל

הי, האם אפשר להכין את הגולשות מבעוד מועד, לקראת הערב?
כמה זמן מראש אפשר?
האם אפשר להכין ולהקפיא?

יעלי

הי ניקי! הרולדה נראית מעולה!! !
מתאים להשאיר אותה על הפלטה בשבת או שהיא תתיבש??
תודה רבה רבה!!

אלינור

הי
ניקי. אני עושה עכשיו את המתכון של המאפה בשר טחון עם בטטה. רציתי לדעת באיזה שלב להוסיף את פרורי הלחם? תודה.

הדר

אני לא אוהבת בשר בקר, אפשר להכין הודו אדום טחון במקום בשר בקר? תודה.

חלי

היי צהריים טובים לך מה שלומך היום?
אני מאוד מאוד רוצה לעשות את המתכון הזה אבל אף פעם
לא התעסקתי עם בצק עלים, למשל צריך להפשיר אותו לפני?
צריך לרדד אותו לפני הכנסת המילוי? איך זה בא בכלל בתוך החבילה,
זה בא בתור בצק אחד או שיש כמה בחבילה?
תודה מראש

Chayki Grosz

שלום לך ניקי יקרה
קודם כל, תודה רבה,רבה על אתר נפלא. אני כל כך נהנית ממנו, ומנסה המון מירשמים,וכולם טובים ומוצלחים.
אם אפשר לבקש מרשם לחלות, אני רוצה מרשם שהכמות שלו דורשת הפרשת חלה,והמרשם שבאתר הוא קטן , אודה לך מאוד .
יישר כוח , ותמשיכי לחלוק איתנו את מטבחך המהנה. מברכת אותך בבריאות ונחת ורק דברים טובים.

מכל הלב.

חיקי גרוס.

1 5 6 7 8 9 16