רולדת בשר ובטטות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
בישולים לסוף שבוע

רולדת בשר ובטטות

רולדת בשר ובטטות, כשאין לי מצב רוח או סתם לא בא לי לדבר עם אף אחד, אני נכנסת למטבח והמצב רוח שלי משתפר פלאים.במסגרת החיסולים של החמץ לפסח, למי מאיתנו אין בצק עלים שמתחבא בפריזר ? תשלפו אותו ממקום מחבואו ויאללה תתחילו להשתעשע. מנה נהדרת לאירוח, גם טעימה וגם נראית טוב בהגשה.

מרכיבים:

בצק עלים / פילאס
2 בצלים קצוצים
חצי קילו בשר בקר טחון
חבילת פטריות פרוסות
2 בטטות רכות
כף פפריקה
2 ביצים טרופות
1/3 כוס פירורי לחם
א. מרק
מל”פ (מלח פלפל)
ביצה טרופה להברשה
שומשום לפיזור בסוף

הכנות:

1. לטגן בצל, פטריות, להוסיף את הבשר, לטגן כמה דקות, לתבל  ולהוסיף ביצים, לערבב במהירות ולהוריד מהאש.

2. למעוך את הבטטות, להוסיף את שאר המצרכים כולל תערובת הבשר, לתבל.

3. לחתוך את הבצק לשלושה חלקים, להניח שורה מהתערובת לאורך, לגלגל לרולדה, להבריש בביצה, לפזר סומסום, לחתוך חתכים לא עמוקים.   4. חום בינוני 180 מעלות כ 25 – 30 דקות או עד שמזהיב.

28359 צפיות 7 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

לימור : טעים ברמות! מומלץ גורף המון המון מחמאות!! ושוב נשארים ללא מילים. תודה לך!!

256
תגובות

  הרשם  
עדכן
אורטל

היי ניקי,
הכנתי לשבת את בגלילות חצילים ממולאות בשר ואת הרולדות האלה יצר משגע!
ולקינוח את הבראוניז קפוצ’ינו שיצא מעלף!!
תודה לך על המתכונים הנפלאים!!

חגית

אתר מקסים , מהנה עם הוראות ברורות וקלות לביצוע. תודה רבה לך. את נהדרת.

אושי

הי ניקי
מה מומלץ יותר לאירוח (גם נראה טוב) המתכון הזה או שבלולי בשר טחון?
תודה וחג שמח

גיתית

הי ניקי
גמר חתימה טובה
נראה לך ששייך להקפיא? ואותה השאלה לגבי הבורקס בטטה…
תודה.

יפעתי

היי ניקי, דבר ראשון המתכונים שלך פשוט מעולים!! אני משרד יח”צ לאתר שלך…

רציתי לשאול אם המתכון יהיה טעים גם אחרי חימום חוזר על פלטה (אני רוצה להגיש בשבת בבוקר)? מה את אומרת?

אביטל

ניקי יקירה,
הכנתי 3 רולדות לשבת, השתמשתי בטחון הודו ויצא מעולה!
תודה רבה על מתכון נפלא, כמו רבים אחרים 🙂
עכשיו 4 שטרודל תפוחים בתנור…
שבוע נפלא שיהיה לך.
אביטל

אריאלה

הי ניקי יקרה, מה שלומך?
מזמן לא הייתי פה, לקראת לידת תאומים והראש במקום אחר 🙂
מה ההבדל בין הרולדה הזו לבין פאי בשר ובטטה??
מה יותר מתאים לארוחת ערב חצי חגיגית?….

1 6 7 8 9 10 16