רולדת בשר ובטטות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
בישולים לסוף שבוע

רולדת בשר ובטטות

רולדת בשר ובטטות, כשאין לי מצב רוח או סתם לא בא לי לדבר עם אף אחד, אני נכנסת למטבח והמצב רוח שלי משתפר פלאים.במסגרת החיסולים של החמץ לפסח, למי מאיתנו אין בצק עלים שמתחבא בפריזר ? תשלפו אותו ממקום מחבואו ויאללה תתחילו להשתעשע. מנה נהדרת לאירוח, גם טעימה וגם נראית טוב בהגשה.

מרכיבים:

בצק עלים / פילאס
2 בצלים קצוצים
חצי קילו בשר בקר טחון
חבילת פטריות פרוסות
2 בטטות רכות
כף פפריקה
2 ביצים טרופות
1/3 כוס פירורי לחם
א. מרק
מל”פ (מלח פלפל)
ביצה טרופה להברשה
שומשום לפיזור בסוף

הכנות:

1. לטגן בצל, פטריות, להוסיף את הבשר, לטגן כמה דקות, לתבל  ולהוסיף ביצים, לערבב במהירות ולהוריד מהאש.

2. למעוך את הבטטות, להוסיף את שאר המצרכים כולל תערובת הבשר, לתבל.

3. לחתוך את הבצק לשלושה חלקים, להניח שורה מהתערובת לאורך, לגלגל לרולדה, להבריש בביצה, לפזר סומסום, לחתוך חתכים לא עמוקים.   4. חום בינוני 180 מעלות כ 25 – 30 דקות או עד שמזהיב.

32719 צפיות 32 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

לימור : טעים ברמות! מומלץ גורף המון המון מחמאות!! ושוב נשארים ללא מילים. תודה לך!!

263
תגובות

  הרשם  
עדכן
דבורה

שלום ניקי !

מה משקלה של חבילת בצק העלים המתאימה למתכון זה?
בסופר יש חבילות בצק עלים בכמה וכמה משקלים.

תודה על תשובתך.

שיינה

הי ניקי, האם מכניסים את הרולדות מכוסות לתנור?

גיטי

אפשר להקפיא לאחר האפייה?

לילך

יש אפשרות להחליף לתפוח אדמה

שירה קנטו

היי ניקי
נשמע טעים במיוחד!
יש לי כרגע רק בצק פילו, אפשר לעשות איתו את הרולדות?
תודה

יפית

מתכון מעולה ומיוחד עם הבטטה!

תמי

הי ניקי, האם אפשר להחליף את בצק העלים באחד מהבצקים באתר שלך?
(נניח הבצק לאצבעות שום – להכין את הבצק, בלי השום למעלה, לגלגל בו את הבשר ולאפות?)
תודה!