


פסטל במילוי בשר וחציל קלוי בולגרי
פסטל במילוי בשר וחציל קלוי בולגרי, פגשתי מבוגר חביב הוא ידע שאני מאוד אוהבת לבשל אז תוך כדי שיחה הוא אומר לי שאני חייבת לנסות את הפסטל של אישתו “אין דברים כאלה” אשתו מבשלת אוכל בולגרי והמאפה הזה אחד הדברים שהם הכי אוהבים לאכול.
כמובן שלקחתי את המתכון אחרי מחמאות כאלה איך אפשר לא להכין ? אז הכנתי וזה שווה טעים ומזה קל. מאוד מתאים לארוחה בשרית ומי שאוהב חצילים מאוד יהנה.
תבנית פאי 24 מתפרקת
הכנות:
1. לטגן את הבצל עד שקיפות, להוסיף את הבשר לטגן ולפורר עד שהבשר משנה צבעו לאפרפר לתבל. להוריד מהאש ולערבב עם הסלט, פטרוזיליה והביצים, לצנן.
2. לרפד את התבנית בבצק מעל לצקת את התערובת, מעל לסגור בשכבת בצק נוספת, להבריש בביצה, לפזר סומסום חום בינוני 180 מעלות כ 25 דקות.
הערות:
אני הכנתי רצועות וסגרתי בשתי וערב.
22565 צפיות 1 צפיות היום
פסטל בשר בולגרי
פעם ראשונה הולכת להכין בבית ביקשו אעדכן ואצלם
ערב טוב ניקי, אני סיימתי להכין ממולאים ונשאר לי מהמילוי (בשר ואורז- האורז בושל חצי בישול) האם אני יכולה להשתמש במילוי הזה וךהוסיף את החצילים וכך להכין את הפאי הזה? אני לא רוצה לזרוק את הבשר עם האורז ומצד שני רוצה את הפאי תודה❤️
היי ניקי, מה שלומך?
האם ניתן להקפיא לאחר ההכנה? וטם כן- מהי הדרך הטובה לדעתך להפשיר?
ערב טוב ניקי היקרה , כמו תמיד נראה נהדר ויודעת שגם יהיה טעים כמו כל מתכון שלך .. האם לדעתך יכול להתאים פה גם תוספת של רוטב פיטריות או יהיה לא קשור ? תודה מראש
היי ניקי,
לא ברור מה זה בדיוק סלט חצילים קלוי? איך אני מכינה אותו?