פסטל במילוי בשר וחציל קלוי בולגרי

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
פסטל במילוי בשר וחציל קלוי בולגרי

פסטל במילוי בשר וחציל קלוי בולגרי

פסטל במילוי בשר וחציל קלוי בולגרי, פגשתי מבוגר חביב הוא ידע שאני מאוד אוהבת לבשל אז תוך כדי שיחה הוא אומר לי שאני חייבת לנסות את הפסטל של אישתו “אין דברים כאלה” אשתו מבשלת אוכל בולגרי והמאפה הזה אחד הדברים שהם הכי אוהבים לאכול.
כמובן שלקחתי את המתכון אחרי מחמאות כאלה איך אפשר לא להכין ? אז הכנתי וזה שווה טעים ומזה קל. מאוד מתאים לארוחה בשרית ומי שאוהב חצילים מאוד יהנה.

תבנית פאי 24 מתפרקת

מרכיבים:

בצל פילאס / עלים
בצל בינוני קצוץ
חצי קילו בשר בקר טחון
חצי קילו סלט חצילים קלוי
חופן פטרוזיליה קצוצה
2 ביצים טרופות
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

ביצה טרופה להברשה


הכנות:

1. לטגן את הבצל עד שקיפות, להוסיף את הבשר לטגן ולפורר עד שהבשר משנה צבעו לאפרפר לתבל. להוריד מהאש ולערבב עם הסלט, פטרוזיליה והביצים, לצנן.

2. לרפד את התבנית בבצק מעל לצקת את התערובת, מעל לסגור בשכבת בצק נוספת, להבריש בביצה, לפזר סומסום חום בינוני 180 מעלות כ 25 דקות.

הערות:
אני הכנתי רצועות וסגרתי בשתי וערב.

6553 צפיות 2 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב


71
תגובות

  הרשם  
עדכן
לי מ

היי ניקי, מה שלומך?
האם ניתן להקפיא לאחר ההכנה? וטם כן- מהי הדרך הטובה לדעתך להפשיר?

מיטל

ערב טוב ניקי היקרה , כמו תמיד נראה נהדר ויודעת שגם יהיה טעים כמו כל מתכון שלך .. האם לדעתך יכול להתאים פה גם תוספת של רוטב פיטריות או יהיה לא קשור ? תודה מראש

רויטל

היי ניקי,
לא ברור מה זה בדיוק סלט חצילים קלוי? איך אני מכינה אותו?

1 3 4 5