יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

מאפים מאפים עם בצק עלים מתכוני בשר טחון

פסטל במילוי בשר וחציל קלוי בולגרי

9 אפריל 2013
(Visited 5,965 times, 1 visits today)
פסטל במילוי בשר וחציל קלוי בולגרי

פסטל במילוי בשר וחציל קלוי בולגרי

פסטל במילוי בשר וחציל קלוי בולגרי, פגשתי מבוגר חביב הוא ידע שאני מאוד אוהבת לבשל אז תוך כדי שיחה הוא אומר לי שאני חייבת לנסות את הפסטל של אישתו “אין דברים כאלה” אשתו מבשלת אוכל בולגרי והמאפה הזה אחד הדברים שהם הכי אוהבים לאכול.
כמובן שלקחתי את המתכון אחרי מחמאות כאלה איך אפשר לא להכין ? אז הכנתי וזה שווה טעים ומזה קל. מאוד מתאים לארוחה בשרית ומי שאוהב חצילים מאוד יהנה.

תבנית פאי 24 מתפרקת

מרכיבים:

בצל פילאס / עלים
בצל בינוני קצוץ
חצי קילו בשר בקר טחון
חצי קילו סלט חצילים קלוי
חופן פטרוזיליה קצוצה
2 ביצים טרופות
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

ביצה טרופה להברשה

אולי תאהב גם את...♥

  • לחם רך ואוורירי

    בא לכם להכין לחם רך ואוורירי לשבת ? בעצם למה לא להכין לארוחת ערב ?
    לחם חלומי תסתכלו בסרטון ותראו כמה רך הוא יוצא, מסוג הלחמים שאי אפשר להפסיק לאכול.
    אני רוצה לגלות לכם סוד הכנתי אותו ללא מערוך הכל בידיים ועכשיו אתם חושבים שזה יותר קשה ומי בכלל צריך את זה אז לא בכלל לא קשה והסברתי בסרטון איך לעבוד עם הבצק שיצא הכי טוב.
    מתכון חובה בכל בית אין כמו הלחם הזה בקלות ההכנה ובתוצאה הסופית, מרקם מעולה של בצק שמרים. אין כמו לפתוח את היום עם ריח של אפייה של לחם רך ואוורירי ממכר וסופר טעים.

    2 לחמים

  • מאפה בצל ופטריות

    תנו לי לאכול את המאפים הקטנים האלה כמה שיותר, פשוט להכנה ולא יאומן כמה טעים יוצא.
    זה הולך כמנה ראשונה כשמארחים או להגיש ליד צלחת מרק או לארוחת ערב כשבא לאכול משהו שונה.
    צהריים ? ברור שהולך זה פרווה וזה מתאים לכל.
    אני רוצה לחלוק איתכם סוד קטן לא סתם מילאתי רציתי שיצא טוב לכן עשיתי משהו נוסף, רוצים לדעת מה ? תקראו את המתכון או תראו את הסרטון שם זה בטוח יהיה הכי ברור.
    לפעמים משהו קטן נותן שדרוג נהדר ומקבלים מאפים טעימים ברמות! אני חייבת לומר לומר שהם יפים יותר בדרך הזאת. ערימה גדולה בהגשה במרכז השולחן ותוך 5 דקות לא נשאר כלום. אני כותבת מראש תכינו הרבה ותתכוננו להתאהב 🙂

    15 יחידות

  • בורקס פיצה מהיר פרווה

    תנו לי מתכונים כאלה פשוטים ואני ברקיע השביעי, אני לא צריכה הרבה בשביל להיות מאושרת 🙂
    הלכתי על מצרכים שידעתי שיש לי במקרר נשארה לי מטבוחה מהסלטים של שבת, קלמנטה שאני לא מסוגלת לחיות בלי הזיתים האלה וטונה שמבחינתי חייבים לשמור במזווה כמה קופסאות לשעת הצורך.
    פילאס תמיד יש לי בהקפאה ולא היית צריכה יותר כלום.
    מרגע שהפשרתי את הפילאס לקח לי 5 דקות, הקפאה קלה ומשם לתנור זה כל הסיפור הטעים. בורקס פיצה מהיר בלי לטרוח יותר מידי וממצרכים שתמיד יש בבית.
    לאוהבי הטונה והקלמנטה אתם עומדים להתאהב ובגלל שזה פרווה יצא שזה מתאים גם לארוחת צהריים.
    הכי טעים לאכול חם ריח נפלא באוויר והקטנים האלה נחטפים.
    זוכרים שכתבתי פעם שמתכונים טובים צריך לשתף ולהעביר הלאה ? אז אני משתפת אתכם מכל הלב, תהנו.

  • לחמג’ון מאפה בשר עם ירקות

    מאפה טעים להפליא! פשוט להכנה והתוצאה יפהפייה, מוכנים להתאהב ?
    שילבתי במתכון אחד שני דברים שאני מאוד אוהבת, בשר טחון ושמרים ואיזה שילוב מופלא זה השניים.
    אני בעד לפתוח את סוף השבוע עם מאפי שמרים ובשר קצת ירקות עם מלא טעמים טובים והבשר מורגש בכל ביס.
    אני אפילו קוראת לזה נישנוש הקטנים האלה בגודל 2 ביסים והם נעלמים במהירות. זה סוג של מאפים אישיים.
    ערימה גדולה באמצע השולחן שימו לב איך היא נעלמת, תגישו עם טחינה טובה ליד, סלט ירקות ואל תשכחו מאיפה לקחתם את המתכון 🙂

     

    30 יחידות

הכנות:

1. לטגן את הבצל עד שקיפות, להוסיף את הבשר לטגן ולפורר עד שהבשר משנה צבעו לאפרפר לתבל. להוריד מהאש ולערבב עם הסלט, פטרוזיליה והביצים, לצנן.

2. לרפד את התבנית בבצק מעל לצקת את התערובת, מעל לסגור בשכבת בצק נוספת, להבריש בביצה, לפזר סומסום חום בינוני 180 מעלות כ 25 דקות.

הערות:
אני הכנתי רצועות וסגרתי בשתי וערב.

הרשם
עדכן
74 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

פסטל בשר בולגרי
פעם ראשונה הולכת להכין בבית ביקשו אעדכן ואצלם

ערב טוב ניקי, אני סיימתי להכין ממולאים ונשאר לי מהמילוי (בשר ואורז- האורז בושל חצי בישול) האם אני יכולה להשתמש במילוי הזה וךהוסיף את החצילים וכך להכין את הפאי הזה? אני לא רוצה לזרוק את הבשר עם האורז ומצד שני רוצה את הפאי תודה❤️

היי ניקי, מה שלומך?
האם ניתן להקפיא לאחר ההכנה? וטם כן- מהי הדרך הטובה לדעתך להפשיר?

ערב טוב ניקי היקרה , כמו תמיד נראה נהדר ויודעת שגם יהיה טעים כמו כל מתכון שלך .. האם לדעתך יכול להתאים פה גם תוספת של רוטב פיטריות או יהיה לא קשור ? תודה מראש

היי ניקי,
לא ברור מה זה בדיוק סלט חצילים קלוי? איך אני מכינה אותו?

היי ניקי, תודה על המתכונים המעולים!!
שאלה של מתחילים: כשרשמת לרפד תבנית בבצק , הכוונה לעלה אחד של בצק פילו או שצריך יותר?

הי ניקי
איזה אתר נפלא! כל הבית מכין ממנו מטעמים גם הילד שלי בן ה 13
יש לי במקפיא ריבועי בצק עלים מתאים? או לקנות בצק למאפה?