פסטל במילוי בשר וחציל קלוי בולגרי

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
פסטל במילוי בשר וחציל קלוי בולגרי

פסטל במילוי בשר וחציל קלוי בולגרי

פסטל במילוי בשר וחציל קלוי בולגרי, פגשתי מבוגר חביב הוא ידע שאני מאוד אוהבת לבשל אז תוך כדי שיחה הוא אומר לי שאני חייבת לנסות את הפסטל של אישתו “אין דברים כאלה” אשתו מבשלת אוכל בולגרי והמאפה הזה אחד הדברים שהם הכי אוהבים לאכול.
כמובן שלקחתי את המתכון אחרי מחמאות כאלה איך אפשר לא להכין ? אז הכנתי וזה שווה טעים ומזה קל. מאוד מתאים לארוחה בשרית ומי שאוהב חצילים מאוד יהנה.

תבנית פאי 24 מתפרקת

מרכיבים:

בצל פילאס / עלים
בצל בינוני קצוץ
חצי קילו בשר בקר טחון
חצי קילו סלט חצילים קלוי
חופן פטרוזיליה קצוצה
2 ביצים טרופות
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

ביצה טרופה להברשה

הכנות:

1. לטגן את הבצל עד שקיפות, להוסיף את הבשר לטגן ולפורר עד שהבשר משנה צבעו לאפרפר לתבל. להוריד מהאש ולערבב עם הסלט, פטרוזיליה והביצים, לצנן.

2. לרפד את התבנית בבצק מעל לצקת את התערובת, מעל לסגור בשכבת בצק נוספת, להבריש בביצה, לפזר סומסום חום בינוני 180 מעלות כ 25 דקות.

הערות:
אני הכנתי רצועות וסגרתי בשתי וערב.

13805 צפיות 22 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

73
תגובות

  הרשם  
עדכן
אורה

הי ניקי כמה טעים!!!
תודה.
המתכונים שלך נהדרים והכי כיף שהם קלים ולכן תמיד מצליחים.
ברכות אוהבות
אורה

מיכל כהן

האם הכוונה לחציל עם מיונז או בלי?

אלה

הי ניקי
המתכון נראה מעולה, טעים וקל ואני מתה על השילוב של חצילים ובשר.
השאלה שלי העא האם ניתן להישתמש בבצק אחר כי דווקא את בצק עלים אני פחות אוהבת.
תודה

יוכי

נראה מזה מגרה…בהחלט אנסה…

יופי של אתר …..

אמא של טלי

היי ניקי-
משתמשים בסלט חצילים קנוי?
תודה!!!

רבקי

תודה!
אם לא אוהבים חציל באיזה ירק אפשר להחליף?

שלומי

היי ניקי,
את ממש מעולה כתמיד.
מתי מוסיפים את החציל?
חודש טוב [היום ראש חודש אייר]

1 2 3 5