פסטל במילוי בשר וחציל קלוי בולגרי

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
פסטל במילוי בשר וחציל קלוי בולגרי

פסטל במילוי בשר וחציל קלוי בולגרי

פסטל במילוי בשר וחציל קלוי בולגרי, פגשתי מבוגר חביב הוא ידע שאני מאוד אוהבת לבשל אז תוך כדי שיחה הוא אומר לי שאני חייבת לנסות את הפסטל של אישתו “אין דברים כאלה” אשתו מבשלת אוכל בולגרי והמאפה הזה אחד הדברים שהם הכי אוהבים לאכול.
כמובן שלקחתי את המתכון אחרי מחמאות כאלה איך אפשר לא להכין ? אז הכנתי וזה שווה טעים ומזה קל. מאוד מתאים לארוחה בשרית ומי שאוהב חצילים מאוד יהנה.

תבנית פאי 24 מתפרקת

מרכיבים:

בצל פילאס / עלים
בצל בינוני קצוץ
חצי קילו בשר בקר טחון
חצי קילו סלט חצילים קלוי
חופן פטרוזיליה קצוצה
2 ביצים טרופות
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

ביצה טרופה להברשה

הכנות:

1. לטגן את הבצל עד שקיפות, להוסיף את הבשר לטגן ולפורר עד שהבשר משנה צבעו לאפרפר לתבל. להוריד מהאש ולערבב עם הסלט, פטרוזיליה והביצים, לצנן.

2. לרפד את התבנית בבצק מעל לצקת את התערובת, מעל לסגור בשכבת בצק נוספת, להבריש בביצה, לפזר סומסום חום בינוני 180 מעלות כ 25 דקות.

הערות:
אני הכנתי רצועות וסגרתי בשתי וערב.

13827 צפיות 5 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

73
תגובות

  הרשם  
עדכן
ליטל

נראה מעולה!! יש לי מספר שאלות??

א. האם ניתן להחליף לעוףהודו?

ב. אף פעם לא השתמשתי בבצקים קנויים ורציתי לדעת האם בצק פילאס זה בצק פילו? והאם קיים בצק שהוא ללא מרגרינה בכלל? אם כן- האם הוא יתאים למכון זה?

ג. רציתי להכין את הסלט חצילים קלוי ביתי, כמה בערך חצילים דרוש לשם כך?

תודה רבה! 🙂

שמרית

הי ניקי
שאלה: כמה בצק עלים דרוש לפסטל , חצי קילו?
תודה ושבת שלום

ריקי

היי ניקי
לא מכירה את בצק הפילאס(סליחה על הבורות)
האם הוא עדיף על בצק העלים, פחות אלים ממנו, המרגרינה קצת מוחרמת אצלינו,
תודה ולילה טוב.

מרים

אני מכינה בדיוק אותו דבר אך בלי ביצים וזה יוצא מעולה במקום בריבוע אני מגלגלת את הבצק עם הבשר לרולדה ועל זה שמה ביצה ושומשום וזה יוצא מעולה

נשואה לבולגרי

היי ניקי
חסר בהוראות הכנה מתי יש להוסיף את החצילים?
מחכה כבר להכין בשבת….

אלה

אני דווקא הייתי יותר בכיוון בצק שמרים, מה דעתך?

ציפי

היי ניקי
האם ניתן להחליף את הבשר בתרד ו/או גבינה מלוחה כדי להפוך את המתכון לצמחוני? אם כן באיזה כמויות להשתמש?
תודה רבה.