פסטל במילוי בשר וחציל קלוי בולגרי

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
פסטל במילוי בשר וחציל קלוי בולגרי

פסטל במילוי בשר וחציל קלוי בולגרי

פסטל במילוי בשר וחציל קלוי בולגרי, פגשתי מבוגר חביב הוא ידע שאני מאוד אוהבת לבשל אז תוך כדי שיחה הוא אומר לי שאני חייבת לנסות את הפסטל של אישתו “אין דברים כאלה” אשתו מבשלת אוכל בולגרי והמאפה הזה אחד הדברים שהם הכי אוהבים לאכול.
כמובן שלקחתי את המתכון אחרי מחמאות כאלה איך אפשר לא להכין ? אז הכנתי וזה שווה טעים ומזה קל. מאוד מתאים לארוחה בשרית ומי שאוהב חצילים מאוד יהנה.

תבנית פאי 24 מתפרקת

מרכיבים:

בצל פילאס / עלים
בצל בינוני קצוץ
חצי קילו בשר בקר טחון
חצי קילו סלט חצילים קלוי
חופן פטרוזיליה קצוצה
2 ביצים טרופות
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

ביצה טרופה להברשה

הכנות:

1. לטגן את הבצל עד שקיפות, להוסיף את הבשר לטגן ולפורר עד שהבשר משנה צבעו לאפרפר לתבל. להוריד מהאש ולערבב עם הסלט, פטרוזיליה והביצים, לצנן.

2. לרפד את התבנית בבצק מעל לצקת את התערובת, מעל לסגור בשכבת בצק נוספת, להבריש בביצה, לפזר סומסום חום בינוני 180 מעלות כ 25 דקות.

הערות:
אני הכנתי רצועות וסגרתי בשתי וערב.

13395 צפיות 15 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

73
תגובות

  הרשם  
עדכן
סיגל

אין על המתכונים שלך. רק הם מככבים אצלי בבית.
וחשבתי לעצמי למה גאונית כמוך לא מוציאה ספר מתכונים.
אני מבטיחה לך שהספר ייחטף מהמדפים.
בהערצה גדולה, סיגל

גל

ניקי שנה טובה.
האם אפשר להכין את המילוי יום ליפני לשמור במקרר ולמחרת להרכיב ולאפות?

אורית

היי ניקי,

אין לי בצק פילאס, האם אפשר להשתמש בבצק עלים?
תודה ושבוע טוב

גילית

המאפה יצא נהדר. טעים וקל לחתוך. עשיתי עם פילאס תורכי מצוין
כל הכבוד על המתכונים הטובים והמוצלחים

ליטל

היי ניקי
קודם כל תודה רבה על מתכונים טעימים במיוחד
יש לי שאלה אם אין לי תבנית פאי במה אני יכולה להשתמש במקום?

אריאלה

הי ניקי בוקר טוב
את קבוע איתי במטבח, מזמן זנחתי את כל האתרים האחרים!
תודה על חיים קלים וטעימים :))
ןלשאלתי-
אני רוצה להכין את זה כרולדות ואז להקפיא.
האם זה אותן כמויות בשרביציםחצילים וכו?

אוסנת

שלום ניקי, האם התכוונת לסלט חצילים קנוי, במיונז או בטחינה? או חצילים קלויים לבד ללא טיבול?
תודה